ساپینتو با تجربه استقلال به دنبال موفقیت در فوتبال اروپا

 ریکاردو ساپینتو از نزدیک با فضای فوتبال اروپا آشناست و حالا مأموریت دارد اثر خود را روی نیمکت پافوس هم نشان بدهد. این مربی پرتغالی در دوران مربیگری‌اش تجربه قابل توجهی در رقابت‌های یوفا داشته و در ۳۹ مسابقه اروپایی با تیم‌های مختلف، آمار ۲۰ پیروزی، ۱۱ تساوی و فقط ۸ شکست را ثبت کرده است.

ساپینتو در دوران مربیگری خود هم در مراحل مقدماتی و هم در مراحل اصلی رقابت‌های اروپایی حضور داشته است. او دو سال پیش، زمانی که هدایت آپوئل را برعهده داشت، این تیم را تا پلی‌آف لیگ کنفرانس اروپا رساند. آپوئل در آن مسیر چهار پیروزی پیاپی اروپایی به دست آورد و در نهایت برابر خنت از ادامه راه بازماند.

حالا این مربی ۵۳ ساله باید تجربه‌ای مشابه را با پافوس تکرار کند. این تیم در تاریخ اول مرداد در بازی خارج از خانه مرحله دوم مقدماتی لیگ اروپا، برابر برنده تقابل ژیلینا و هایدوک اسپلیت قرار خواهد گرفت. در باشگاه پافوس اعتقاد دارند دانش اروپایی و شخصیت ساپینتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ابزارهای تیم برای رقم زدن یک مسیر تاریخی باشد.

فصل جدید پافوس عملاً از امروز آغاز شده است. بازیکنان تیم ساپینتو به مجموعه تمرینی باشگاه برگشته‌اند تا در تست‌های پزشکی و ارزیابی‌های آمادگی جسمانی شرکت کنند. قرار است نخستین تمرین تیم نیز عصر امروز برگزار شود و با آن، برنامه کاری فصل تازه به طور رسمی آغاز شود.

نخستین آزمون رسمی ساپینتو در فصل جدید، همان دیدار خارج از خانه در اول مرداد برابر برنده بازی ژیلینا و هایدوک اسپلیت در مرحله دوم مقدماتی لیگ اروپا خواهد بود.