محبی که در لیگ بیستوچهارم یکی از ستارههای سپاهان بود و با عملکرد درخشانش به تیم ملی هم رسید، پس از تجربه حضور در فوتبال امارات و جدایی از سپاهان با استفاده از بند فسخ ۶۰۰ هزار دلاری قراردادش، در نیمفصل دوباره به اصفهان بازگشت.
این بازیکن که در کلباء نتوانسته بود شرایط خوبی را تجربه کند و حتی مدتی از حضور در تمرینات تیم اصلی این باشگاه دور مانده بود، در بازگشت به سپاهان با استقبال مدیران باشگاه و کادر فنی مواجه شد. سپاهان ابتدا تلاش داشت قرارداد او را دائمی کند، اما در نهایت به دلیل شرایط مالی و هزینه بالای جذب قطعی این بازیکن، تصمیم گرفت این همکاری ادامه پیدا نکند.
محبی در بازگشت به سپاهان شروع امیدوارکنندهای داشت و خیلی زود توانست مقابل خیبر خرمآباد گلزنی کند، اما در ادامه نتوانست همان نمایشهای درخشان فصل قبل را تکرار کند و حالا مسیرش از طلاییپوشان جدا شده است.
او در پیام خداحافظی خود نوشت: «از باشگاه بزرگ سپاهان بابت فرصتی که در اختیارم قرار داد، از کادر فنی، همتیمیها و هواداران عزیز تشکر میکنم. حضور در این باشگاه بزرگ تجربهای ارزشمند برای من بود و خاطرات خوبی در آن با خود میبرم.»
حالا باید دید محبی چه تصمیمی برای آینده خود خواهد گرفت. در روزهای اخیر نام پرسپولیس و تراکتور نیز به عنوان دو مشتری این وینگر ملیپوش مطرح شده و باید دید در نهایت مقصد بعدی محبی کدام تیم خواهد بود.
