تباس دوباره به اینفانتینو حمله کرد

تباس با لحنی تند از جانی اینفانتینو انتقاد کرد و در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس خواستار تغییر ریاست فیفا شد. تباس عقب‌نشینی فیفا از طرح خصوصی‌سازی رقابت‌هایش را «خبر خوبی» دانست، اما تأکید کرد که این تصمیم، مشکلات ساختاری این نهاد را برطرف نمی‌کند.

او معتقد است که پایان دادن به این بحث تنها به دلیل کنار گذاشتن این طرح، «اشتباهی بزرگ» خواهد بود، زیرا به باور او، مشکل اصلی به مدل مدیریتی و شیوه حکمرانی‌ای بازمی‌گردد که فیفا در دوران ریاست اینفانتینو در پیش گرفته است.

رئیس لالیگا در پیام خود به چندین مورد اشاره کرد که از نظر او عملکرد فیفا را زیر سؤال می‌برد؛ از جمله آنها می‌توان به لغو محرومیت و کارت قرمز بالوگان پس از دخالت سیاسی، کنار گذاشتن اتهامات در برخی از پرونده‌های تاریخی فساد فیفا، قیمت بسیار بالای بلیت‌های جام جهانی، تصمیم‌گیری‌های یک‌جانبه درباره تقویم مسابقات بین‌المللی و ایجاد رقابت‌های جدید و تغییر فرمت آن‌ها اشاره کرد.

تباس در ادامه پا را فراتر گذاشت و خواستار تغییر رئیس فیفا شد. او گفت:«جانی اینفانتینو نباید به ریاست فیفا ادامه دهد.»

به اعتقاد تباس، فوتبال به رهبری جدیدی نیاز دارد که بتواند ساختار مدیریتی فیفا را مدرن کند، اعتبار این نهاد را بازگرداند و تصمیمات آینده را با مشارکت همه ذی‌نفعان و پس از بررسی پیامدهای ورزشی، اقتصادی و اجتماعی آن‌ها اتخاذ کند، نه اینکه آن‌ها را به‌صورت یک‌جانبه تحمیل کند.