رزرو هتل های بیروت، ترکیه و اردن توسط سلفی ها
سرویس بین الملل افکارنیوز

- گویا صدور قطعنامه، کمک های نظامی، درگیری های مسلحانه و کشتن تعدادی از سران کابینه بشار اسد برای مبارزان سلفی و هم پیمانانشان کافی نبوده و تشکیل حلقه پیرامونی برای نابودی کامل نظام حاکم سوریه در دستور کار قرار گرفته است.

مبارزان سلفی به تازگی تمامی هتل های بیروت را رزرو کرده اند تا با استقرار کامل در مرزهای سوریه دستورات دول خارجی برای حمله همه جانبه به این کشور را محقق کنند.

رزرو هتل ها و واحدهای مسکونی بیروت در کنار تسخیر تمامی هتل ها، بیمارستان ها و درمانگاه های اردن و ترکیه نشانه آمادگی کامل سلفی های به اصطلاح مبارز برای ضربه به نظام سوریه است.

حضور لیبیایی ها در سه منطقه استراتژیک اردن یعنی غرب امان، عبدون و شهر ارید در شمال این کشور نیز برگ دیگری از ماجرای تلخ تلاش برای براندازی رژیم اسد است.

در همین حال سلفی های لیبیایی، مراکشی، الجزایری و عربستانی هتل های چند شهر ترکیه را نیز رزرو کرده اند تا دولت ترکیه آنها را برای عملیات نظامی و خرابکارانه در سوریه آماده کند.

هرچند حضور افسران سازمان اطلاعات قطر و عربستان در میان این افراد نیز قابل تامل بوده و گویای حمایت مالی همه جانبه از تروریست های سوری است.

همین چند وقت پیش بود که شبکه تلویزیونی " صفا " خطاب به تروریست های سوریه در بیانیه ای تروریست ها را به تشکیل گردان های شمر و یزید بن معاویه و تخریب مقبره های حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) دعوت کرد؛ شبکه ای که به جریان وهابیت وابسته بوده و از طریق رژیم آل سعود تامین می شود.

تشکیل چنین گردان هایی در راستای گسترش تفکر تکفیری وهابی حاکمان سعودی بود که تلاش می کرد درگیری اعراب با رژیم صهیونیستی را به درگیری با ایران و جنگ شیعه و سنی بکشاند.

از طرفی نقش عربستان در برگزاری کنفرانس موسوم به دوستان سوریه در استانبول و دوحه و البته دخالت مستقیم و مستمر این کشور برای شکست اقدامات کشورهای طرفدار بشاراسد نیز گویای دلیل ناآرامی های سوریه و دشمنی عمیق عربستان با این کشور به عنوان یکی از حامیان اصلی خط مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است.

از سوی دیگر عربستان در صدد است تا در اجلاس فوق العاده سازمان همکاری های اسلامی در مکه، کشورهای مرتجع عربی را علیه سوریه تهییج کند تا شاید شکست خود در مساله قطعنامه ضدسوری در شورای امنیت را جبران نماید.

قطعنامه ای که در مجمع عمومی سازمان ملل با تلاش کشورهای عربی علیه سوریه به تصویب رسیده و درآن تمام اقدامات خشونت آمیز در سوریه بدون در نظر گرفتن عاملان این اقدامات محکوم شده است.

همچنین در این قطعنامه دمشق به دلیل " خارج نکردن سلاح‌های سنگینش از شهرهای مختلف و نقض حقوق بشر " محکوم شده است.

قطعنامه ای که اولین واکنش پس از تصویب آن، استعفای کوفی عنان از نمایندگی ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه بود.