کشف مواد شیمیایی قاچاق در عملیات حشد شعبی

 فرماندهی عملیات حشد شعبی از کشف و ضبط مقادیری مواد شیمیایی قاچاقی و غیر قانونی در استان دیالی عراق خبر داد.

در بیانیه فرماندهی عملیات حشد شعبی در دیالی آمده است که نیروهای تیپ چهارم حشد شعبی توانستند طی عملیاتی، مقادیری مواد شیمیایی قاچاق و غیر قانونی را کشف و ضبط کنند.

این بیانیه افزود که اقدامات لازم علیه کسانی که در عملیات قاچاق دست داشتند، اتخاذ و این افراد به همراه مواد کشف شده به مرکز پلیس برای تکمیل  اقدامات قانونی بعدی تحویل داده شدند.

انهدام مخفیگاه تروریستها در مناطق عمق صحرای غربی الانبار

 خبر دیگر اینکه نیروهای حشد شعبی یک انبار مشتقات نفتی و مخفیگاه وابسته به تروریستهای تحت تعقیب داعش را در غرب الرمادی در استان الانبار منهدم کردند.

یک منبع امنیتی در استان الانبار گفت که یک یگان امنیتی از حشد شعبی، عملیات جستجو را در مناطق مختلف از صحرای هیت در غرب شهر الرمادی آغاز کرد که طی آن توانست یک انبار ذخیره سازی مشتقات نفتی وابسته به تروریستهای داعشی را منهدم کنند.

این منبع افزود که نیروهای امنیتی حشد شعبی با هدف قرار دادن این منطقه، توانستند یک مخفیگاه را که برای پنهان شدن تروریستها و ذخیره کردن سلاح و مواد غذایی به کار می رفت، کشف و منهدم کنند.

به گفته این منبع، داده های اطلاعاتی به نیروهای امنیتی حشد شعبی اجازه داد بدون هرگونه خسارت یا تلفات در صفوف خود، اماکن مورد هدف را شناسایی و منهدم کنند.

این منبع افزود که هدف از عملیات امنیتی، پیگرد بقایای هسته های وابسته به باند تروریستی داعش است که اخیرا در مناطق صحرای الانبار(واقع در مرز با سوریه) فعال شده اند.