کیم جونگ‌ اون در کارخانه بزرگ مهمات‌سازی+تصاویر

 کیم جونگ‌ اون از کارخانه‌ای که به تولید سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق چندمنظوره مشغول است، بازدید و از نزدیک روند تولید تسلیحات تاکتیکی هدایت‌شونده را بررسی کرد.

رهبر کره شمالی در جریان بازدید و بررسی موشک‌های هدایت‌شونده دقیق، بر ظرفیت و توان نظامی این سامانه‌ها تأکید کرد و گفت این تسلیحات می‌توانند در آینده جایگزین سامانه‌های راکت‌انداز توپخانه‌ای شوند.

بر اساس اعلام رسانه‌های رسمی کره شمالی، این سامانه تسلیحاتی قرار است از نیمه نخست سال ۲۰۲۶ در یگان‌های مهم و کلیدی ارتش خلق کره مستقر شود.

کیم جونگ‌ اون همچنین بر ضرورت افزایش ظرفیت فعلی تولید تأکید کرد و خواستار افزایش حدود ۲.۵ برابری توان تولید شد تا نیازهای پیش‌بینی‌شده از سوی وزارت دفاع و ستاد کل ارتش برآورده شود.

 تصاویری از این بازدید منتشر شده که خطوط مونتاژ کارخانه و موشک‌های تولیدشده در این تأسیسات را به نمایش می‌گذارد.

کره شمالی در سال‌های اخیر تمرکز ویژه‌ای بر توسعه تسلیحات تاکتیکی و موشک‌های هدایت‌شونده ضدزره داشته است.

  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری
  • گالری