اعدام سازی وارد مرحله جدید شد!

در ادامه پروژه اعدام‌سازی و روایت‌سازی‌های مجعول درباره حوادث اخیر کشور، یکی از رسانه‌های به‌اصطلاح حقوق بشری معاند که گزارش‌های کذب آن مبنای گزارش‌های نهادها و سازمان‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد، با انتشار اسامی ۱۰ نفر مدعی شده است حکم اعدام این افراد روز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه در زندان‌های ۱۰ شهر خرم‌آباد، الیگودرز، دزفول، زاهدان، نهاوند، یاسوج، کرمانشاه، همدان، ایرانشهر و کرج اجرا شده است.

خبرگزاری قوه قضائیه در راستای صحت‌سنجی این ادعا، موضوع را از دادگستری‌های تمامی شهرهای یادشده پیگیری کرده و به نتایج قابل‌توجهی دست یافته است.

پیگیری‌ها از مسئولان قضایی این شهرها نشان می‌دهد هیچ حکم اعدامی با اسامی منتشرشده از سوی سایت هرانا در شهرهای مورد اشاره اجرا نشده است.

همچنین حکم اعدام نیز در مقطع عنوان شده در شهرهای مذکور اجرا نشده است

گفتنی است پیش از این نیز روایت‌های جعلی درباره اعدام معترضان در برخی رسانه‌ها و حتی از سوی دولت آمریکا منتشر شده بود.

این در حالی است که پرونده‌های مربوط به اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر همچنان در مراجع قضایی در حال رسیدگی است و احکام این پرونده‌ها هنوز به مراحل نهایی نرسیده‌اند؛ بنابراین هرگونه ادعایی درباره اعدام افراد مرتبط با حوادث اخیر صحت نداشته جعلی است.