الوحدات ۱ - ۱ استقلال؛ تساوی آسیایی استقلال

ا، تیم فوتبال استقلال ایران در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا ۲ از ساعت ۲۱:۴۵ امروز (چهارشنبه، ۱۴ آبان) به مصاف الوحدات اردن رفت و با نتیجه یک بر یک به تساوی رسید.

الوحدات اردن - استقلال ایران

ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان (داکنز نازون ۵۹)، منیر الحدادی (محمدحسین اسلامی ۷۳)، سامان فلاح، دیدیه اندونگ (اسماعیل قلی‌زاده ۵۹)، حسین گودرزی، یاسر آسانی (محمدرضا آزادی ۸۱)، مهران احمدی (ابوالفضل زمانی ۸۱).

نیمه نخست

نیمه نخست این دیدار آغاز شد. استقلال کار را بهتر شروع کرد و بازی مالکانه‌ای را ارائه داد و موقعیت‌هایی را هم شکل دادند. تا دقیقه ۱۵ این مسابقه، خطرناک‌ترین موقعیت شوت صالح حردانی به سمت دروازه الوحدات بود که توسط دروازه‌بان این تیم به کرنر فرستاده شد.

گل اول الوحدات: در دقیقه ۱۹ بازیکنان الوحدات حمله‌ای را ترتیب دادند، در ادامه روی اشتباه صالح حردانی در فضای خالی پشت او، بازیکن حریف صاحب توپ شد و با یک شوت دروازه آدان را باز کرد.

ستقلال نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و فشار را روی دروازه الوحدات حفظ کرد. در دقیقه ۵۲ شوت یاسر آسانی از درون محوطه جریمه‌ توسط دروازه‌بان حریف دفع شد و توپ برگشتی به سعید سحرخیزان رسید که شوت او به تیر دروازه الوحدات برخورد کرد.

اشتباهات در خط دفاعی استقلال خطرناک بوده، برای دومین بار تا به اینجای کار پاس رو به عقب سامان فلاح با سر برای دروازه‌بان، باعث ایجاد موقعیت برای تیم الوحدات شده است. در دقیقه ۶۰ مهاجم حریف از این فرصت استفاده کرد و ضربه او را رستم آشورماتوف از روی خط دروازه برگرداند.

پس از تعویض‌های تیم‌ استقلال در دقیقه ۵۹، روند بازی تغییر کرد. از شدت فشار استقلال کم و بازی کندتر شد. سپس الوحدات بالاتر بازی کرد و استقلال هم کمی عقب نشست.

دو تیم موقعیت‌هایی‌را خلق کردند اما در به ثمر رساندن گل ناکام بودند تا بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد. دو تیم با این تساوی ۴ امتیازی شدند؛ استقلال با تفاضل گل بهتر سوم و الوحدات چهارم است.