مزایای اجرای پرونده الکترونیک سلامت

سعید نمکی وزیر بهداشت در جلسه شورای سیاستگذاری نظام سلامت الکترونیک کشور که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت یکی از ابزار‌های منطقی شدن ارائه خدمت و در راستای دولت الکترونیک است، اظهار داشت: اولین اقدامی که در راستای اجرای پرونده الکترونیک سلامت در وزارت بهداشت کردم، انتخاب مدیر ملی پروژه نظام الکترونیک سلامت و در اختیار گذاشتن ابزار مورد نیاز آن یعنی مرکز فناوری اطلاعات وزارت بهداشت بود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: به رئیس جمهور قول داده‌ایم که پرونده الکترونیک سلامت در کشور تا بهار به سرانجام برسد، بنابراین باید تقسیم کار کنیم که سهم وزارت بهداشت و ارتباطات کجاست، البته باید ابتدا پرونده الکترونیک سلامت را اجرایی و در گام‌های بعد فاز‌های دیگر آن را اجرا کنیم.

نمکی یادآور شد: امروز نظام سلامت الکترونیک نه فقط به معنی پیاده سازی دولت الکترونیک و تسهیل امور مردم است، بلکه ابزاری برای نظام ارائه خدمت است که می‌تواند موجب ارتقای سطح سلامتی مردم، مصرف صحیح منابع به نفع اقشار فرودست جامعه و پرداخت سوبسید به مستمندان و عدالت در سلامت شود.

وی افزود: اجرای پرونده الکترونیک سلامت به ما کمک می‌کند که بیماران را در دریافت خدمات ردیابی کنیم و حتی موعد واکسن در خانه‌های بهداشت را به صورت اتوماتیک یادآوری شود، بنابراین این سیستم فوایدی بسیار زیاد برای مردم، نظام ارائه خدمت، سیاستگذاران و جمهوری اسلامی دارد.

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر اهمیت بیان دستاورد‌های نظام سلامت الکترونیک، گفت: حتما باید دستاورد‌های اجرای نظام سلامت الکترونیک از جمله در مورد رفع همپوشانی بیمه‌ها و منطقی کردن هزینه‌ها به جامعه عرضه شود.