اجرای رزمایش همدلی برکت در سراسر کشور

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در آیین بهره برداری از ۶۰ هزار طرح اشتغالزایی اظهار کرد: امروز شکرانه تحقق ۱۲۰ هزار شغل در سال ۹۸ است.

اخبار اجتماعی- او با بیان اینکه خوشحال هستیم که توانستیم در ابتدای سال ۹۹ لبیک رزمایشی را به مقام معظم رهبری بدهیم، گفت: رزمایش همدلی برکت در شرایط سخت کشور برگزار شد.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: سال آینده در چنین روزی امیدواریم بتوانیم شکرانه ایجاد ۳۰۰ هزار شغل در کشور را بگیریم.

او با بیان اینکه رزمایش همدلی برکت شامل سراسر کشور می‌شود و ۸ هزار روستا را در بر دارد، گفت: در این زمینه از بانک‌های کارآفرینی مهر ایران و پارسیان کمک گرفتیم.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: امیدواریم با شبکه ۵۰۰ نفری تسهیلگران در سراسر کشور بتوانیم به اهداف خود دست یابیم.