زراعت چوب به جای کشت سبزی در زمین‌های آلوده جنوب تهران

طالب امین پور در مصاحبه با رادیو افزود: امکان زراعت چوب با استفاده از آب های غیرمتعارف مانند پساب های صنعتی و فاضلاب وجود دارد.

وی ادامه داد: سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با همکاری دیگر سازمان ها به دنبال تبدیل اراضی سبزی کاری آلوده جنوب تهران به زراعت چوب است.

مجری طرح توسعه زراعت چوب در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: تولید سبزی و صیفی با آب فاضلاب سلامت جامعه را به خطر می اندازد.

وی افزود: قرار بر این است که وزارت نیرو ظرفیت تسویه فاضلاب در کشور را از یک میلیارد متر مکعب در برنامه پنجم به 2,5 میلیارد متر مکعب در برنامه پنج ساله ششم ارتقا دهد که این خود یک نویدی برای توسعه زراعت چوب در این گونه اراضی است.

امین پور بر ضرورت توسعه زراعت چوب در کشور تاکید کرد و اظهارداشت: برای دستیابی به این هدف مهم باید بیلان اقتصادی مزارع چوب را به شکل های مختلف افزایش داد تا انگیزه و مشارکت کشاورزان در این فعالیت بیشتر شود.

وی همچنین از وجود 8,7 میلیون هکتار اراضی آبی در کشور خبر داد و گفت: بخشی از این اراضی را می توان به زراعت چوب اختصاص داد.

مجری طرح توسعه زراعت چوب در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: استفاده بهینه از این ظرفیت ها مستلزم ایجاد انگیزه اقتصادی در بین کشاورزان است.