صدور بارنامه در بنادر مهم کشور افزایش یافت

پیمان مقدم، معاون دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه هم اکنون ۹۰ درصد از حمل کالا توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای انجام می‌شود، اظهار کرد: برای اجرای اصل ۴۲ قانون اساسی بخش عمده‌ای ازحمل‌ونقل جاده‌ای به بخش خصوصی واگذار شده و دولت کمترین نقش را برای مدیریت این حوزه بر عهده دارد.

اخبار اقتصادی- وی با اشاره به اینکه در اواخر سال گذشته بخش انبوهی از کالا‌های اساسی به بنادر کشور وارد شد، گفت: برای جابه‌جایی و توزیع این کالا‌ها از ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای استفاده شد، به طوری که آمار تردد کامیون‌ها در اردیبهشت امسال نسبت به اردیبهشت سال گذشته رشد جهشی داشته است.

مقدم با اشاره به اینکه در ماه‌های پایانی سال ۹۷ و همچنین در ماه‌های آغازین امسال شاهد ورود انبوه کالا‌های اساسی از جمله گندم، سویا، کنجاله بودیم، تصریح کرد: بندر امام خمینی(ره) مهم‌ترین بندری بود که این کالا‌های اساسی در آن وارد شده است و به دلیل آنکه این کالا‌ها در اسرع وقت توزیع و به دست مصرف‌کنندگان برسد از ناوگان جاده‌ای استفاده کردیم.

معاون دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه در انبار‌های مهم بنادر کشور از جمله بندر شهید رجایی، امیرآباد، نوشهر، چابهار و فریدون کنار این کالا‌ها وجود دارد و برای تشویق کامیون‌داران در جهت توزیع این کالاها اقدامات بسیاری از جمله توزیع لاستیک و روغن موتور را انجام دادیم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالا وارد کشور شد که ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تن از آنها در بندر امام خمینی(ره) وارد شد و برای جابه‌جایی این کالا‌ها ۵۴۸ هزار بارنامه و سفر در داخل کشور انجام شد.

مقدم تصریح کرد: ۴۰ هزار کامیون در اردیبهشت سال گذشته در بندر امام خمینی(ره)، ۸۷۰ هزار تن کالا را جابه‌جا کردند و این در حالی است که در اردیبهشت امسال ۵۴ هزار کامیون، یک میلیون و ۲۳۶ هزار تن کالای اساسی را جابه‌جا کرده‌اند و امسال شاهد افزایش ۱۴ هزار صدور بارنامه نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

معاون دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: روند جابه‌جایی کالا‌ها امسال افزایشی بوده و پیش‌بینی می‌شود همین روند سیستم توزیع کالا در خرداد امسال هم توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای اجرایی شود.