پرداخت تسهیلات بلاعوض به استارتاپ‌های موفق

مهدی عظیمیان با اشاره به رشد کمی و کیفی تعداد شتابدهنده‌ها، در بازه زمانی ۱۲ ماهه اخیر، اظهار کرد: توسعه کمی و کیفی شتابدهنده‌ها پیش نیازی اساسی در مسیر افزایش کمی و پویایی استارتاپ ‌ها و کسب و کارهای جدید است و بر این اساس مرکز شتابدهی و نوآوری معاونت علمی سعی دارد تا موانع رشد شتابدهنده‌ها را مرتفع کند.

اخبار اقتصادی- وی با بیان اینکه تعداد شتابدهنده‌های دارای تاییدیه در سال ۱۳۹۸ به ۵۵ واحد افزایش یافته است، ابراز امیدواری کرد که این رقم در سال جاری با رشد بیشتری همراه باشد.

عظیمیان از اجرای برنامه‌های کیفی برای ارزیابی مستمر شتابدهنده‌های فعال خبر داد و یادآور شد: در این برنامه، مراکز شتابدهی به صورت دوره‌ای و در پایان هر فصل مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که در  آن تطبیق اقدامات و عملکرد شتابدهنده‌ها با برنامه‌های مصوب آنها مورد بررسی قرار خواهد ‌گرفت.

رییس مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بسته حمایتی تدوین شده جهت حمایت از فعالیت این مرکز، اشاره و اظهار کرد: این بسته حمایت‌ مالی از طریق معاونت علمی به صورت تسهیلات و یا حمایت‌های بلاعوض در دو بخش تعریف شده است،  یک سرفصل حمایت مالی شامل تسهیلاتی می‌شود که در قالب تامین هزینه رهن فضای کاری و به صورت قرض‌الحسنه به آنها پرداخت می‌شود.

عظیمیان در ادامه گفت: همچنین به ازای استارتاپ‌های موفق خروجی از شتابدهنده، مبالغ بلاعوضی نیز به شتابدهنده‌های عضو مرکز تخصیص می‌یابد که این مبلغ حداکثر به ۲۰ استارتاپ موفق خروجی اعطا می‌شود.