نقش عوامل خارجی در درگیری های اردوگاه «عین الحلوه»

 نمایندگان حزب الله لبنان ، جنبش جهاد اسلامی فلسطین ، جنبش حماس، گروه‌های اسلامی در اردوگاه عین الحلوه، حزب ملی سوریه، جریان الفجر، حزب ملی عربی و جنبش فتح در جریان یک نشست در دفتر «شیخ حسام العیلانی» خطیب مسجد الغفران در صیدا در خصوص تحولات اردوگاه عین الحلوه و درگیری‌های جاری رایزنی کردند.

شرکت کنندگان در این نشست با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند: درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه، امری خطرناک به شمار می‌رود که در نهایت به تخریب این اردوگاه و نابودی حق بازگشت آوارگان فلسطین و هدف قرار دادن پروژه مقاومت می‌انجامد. باید با دید عقلانی و منطقی به این موضوع نگاه کرد زیرا درگیری‌های جاری در این اردوگاه جز با راهکارهای سیاسی حل نمی‌شود.

در این بیانیه تاکید شده است: باید بر هیئت فلسطینی مشترک برای بیرون آوردن عناصر مسلح و بازگشت آوارگان فلسطینی به اردوگاه مذکور و تأمین امنیت این اردوگاه فشار آورد چرا که امنیت اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی بخشی از امنیت لبنان و ثبات این کشور به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است: باید به دنبال دست‌های خارجی و نقش مشکوک آنها در تحولات اردوگاه عین الحلوه بگردیم. ما شاهد هدف قرار گرفتن خودروهای امدادرسان نیز بوده‌ایم. همچنین نسبت به فتنه انگیزی ها و نقش مشکوک برخی رسانه‌ها در این روند هشدار می‌دهیم.

نقش عوامل خارجی در درگیری های اردوگاه «عین الحلوه»

درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه که از شنبه شب گذشته و پس از ترور یکی از افسران ارشد جنبش فتح و سه نفر از محافظانش در داخل اردوگاه آغاز شده بود، بار دیگر شامگاه چهارشنبه شدت گرفت.

مجمع جهانی بیداری اسلامی نیز به تازگی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در درگیری‌های اردوگاه عین الحلوه به روشنی می‌توان دست فتنه انگیز رژیم صهیونیستی را مشاهده کرد. درگیری‌های مسلحانه اردوگاه فلسطینی‌نشین عین‌الحلوه واقع در جنوب لبنان، رخداد تلخی است که در پشت پرده آن می‌توان به روشنی دست فتنه‌انگیز رژیم جنایتکار صهیونیستی را مشاهده کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم تروریست صهیونیستی امروزه در بحرانی‌ترین مقطع حیات خود قرار دارد و هر روز بر عمق و دامنه بحران‌های موجودیتی و هویتی آن افزوده می‌شود؛ تنش‌های درونی و شکاف داخلی بدنه ارتش و سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی و روندهای سیاسی و … آن را فراگرفته است، به طوری که سطح آسیب‌پذیری آن حتی در مقابل گروه‌های مقاومت فلسطینی که به کمترین امکانات نظامی مجهز هستند، شدت یافته است.