اعتراف صهیونیست‌ها درمورد جنگ با یمن

یک کانال تلویزیونی برجسته صهیونیستی تأیید کرد که دشمن اسرائیلی در رویارویی‌های خود با یمن با چالش بزرگی رو‌به‌رو است.

کانال ۱۴ رژیم تروریستی اسرائیل گزارش داد که حمله به یمن تأثیر کمی بر یمنی‌ها داشته است، و به نظر می‌رسد که آنها این حملات را به عنوان بخشی از جنگ جاری علیه اسرائیل پذیرفته‌اند.

این کانال اسرائیلی خاطرنشان کرد که «رویارویی‌ها بین اسرائیل و یمنی‌ها با «بزن و در رو» مشخص می‌شود، به این صورت که یمنی‌ها شلیک می‌کنند، در حالی که دشمن اسرائیلی با حمله به زیرساخت‌ها پاسخ می‌دهد.»

این کانال توضیح داد که دشمن زیرساخت‌های یمن را هدف قرار می‌دهد، اما یمنی‌ها در تلاش برای تعمیر آن هستند که به گفته این کانال، دستیابی به نتایج قاطع را دشوار می‌کند.

در پایان این کانال گفت که باید اذعان کرد که یمنی‌ها، با وجود تمرکز بر هدف قرار دادن زیرساخت‌ها، چندان تحت تأثیر حملات رژیم تروریستی اسرائیل قرار نمی‌گیرند.

پیش از این روزنامه صهیونیستی کالکالیست در گزارشی با عنوان «سورپرایز حوثی‌ها، موشکی که ترامپ را ترساند»، فاش کرد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تصمیم گرفت حملات به یمن را در ماه می‌گذشته متوقف کند، زیرا می‌ترسید یک موشک بالستیک بتواند به ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن در دریای سرخ اصابت کند».

این روزنامه تاکید کرد که ترس ترامپ از هدف قرار گرفتن ناو هواپیمابر هری ترومن و ضربه‌ای که این اتفاق به وجهه نظامی آمریکا در جهان وارد می‌کرد، پشت تصمیم کاخ سفید برای توقف حملات علیه یمن بود.