«اسکلت‌های متحرک» در زندان‌های اسرائیل

 حسن عبادی وکیل مدافع اسرای فلسطینی پس از ملاقات با سلامه در زندان صحرایی «گانوت» گفت که وی در توصیف وضعیت خود و دیگر اسرا گفته است: «ده‌ها کیلو از وزنمان را از دست داده‌ایم؛ غذا کم، بی‌کیفیت و ناکافی است و عملاً دچار سوءتغذیه شدید هستیم و به اسکلت‌های متحرک تبدیل شده‌ایم».

 
 
حسن سلامه متولد ۹ اوت ۱۹۷۱ در اردوگاه آوارگان خان‌ یونس در نوار غزه است که سابقه‌ای طولانی در مبارزه با اشغالگری دارد. سلامه پس از سال‌ها فعالیت، در سال ۱۹۹۶ بازداشت و به ۴۸ بار حبس ابد محکوم شد؛.عبادی درباره لحظه ملاقاتش با سلامه گفت: «او را دیدم که مستقیم از سلول انفرادی خارج شد، در حالی که گروهی از زندانبانان نقاب‌دار و مسلح او را همراهی می‌کردند». اما سلامه با وجود شرایط سخت، روحیه‌ای بالا داشت و در گفت‌وگویی کوتاه، از همسرش «غفران زامل» – اسیر آزاد شده فلسطینی – با احترام و محبت یاد کرد و گفت که همسرش بیش از او بار رنج و صبر را به دوش می‌کشد.سلامه درباره شرایط اسارتش گفت: «وضعیت ما بسیار دشوار است. ماه‌هاست خورشید را ندیده‌ایم. نمی‌دانیم مثل اصحاب کهف هستیم یا اهل قبور».وکیل مدافع این اسیر فلسطینی گفت که با او درباره کارزار جهانی «نجات اسرا در زندان‌های اشغالگر» سخن گفته است، کارزاری که همسر سلامه نقش فعالی در هماهنگی رسانه‌ای آن دارد.حسن سلامه همچنین ابراز امیدواری کرده که ماه رمضان آینده را در کنار خانواده‌اش سپری کند و تأکید کرده است: «امید هنوز زنده است و ما چشم ‌انتظار فرج الهی هستیم».
 
 
عبادی در ادامه توضیح داد که علاوه بر سلامه، اسرای فلسطینی دیگری تحت تدابیر شدید امنیتی در سلول انفرادی نگهداری می‌شوند که نام برخی از آنها عبارت است از: محمود عطاالله، قصی مرعی، محمد عرمان، انس جردات و ولید حناتشه.