لیبرمن: نتانیاهو اسرائیل را به سوی جنگ داخلی می‌کشاند

 به نقل از خبرگزاری «سما» فلسطین، لیبرمن تأکید کرد: کابینه نتانیاهو برای آنکه چند روز بیشتر در قدرت باقی بماند، اسرائیل را به سوی جنگ داخلی می‌کشاند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که شهرک نشینان صهیونیست حریدی، چهارشنبه شب با برگزاری تظاهرات اعتراضی، خیابان های اصلی تل آویو و برخی نقاط سرزمین های اشغالی فلسطین را بستند.

بر اساس این گزارش، شهرک‌نشینان حریدی در اعتراض به قانون خدمت نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی، تظاهرات بزرگی را در جاده‌های اصلی سرزمین های اشغالی فلسطین برگزار کردند و با کند کردن حدود هزار خودرو، حرکت ده‌ها هزار وسیله نقلیه در جاده های اصلی سرزمین های اشغالی را مختل کردند.

در این زمینه «اسحاق گلدکنوف» عضو کنست (مجلس رژیم اسرائیل) پس از تظاهرات حریدی‌ها گفت: «ما اسرائیل را زیر و رو خواهیم کرد و هرگز برده (فرمانبردار) نخواهیم بود. ما زندان‌ها را تصرف خواهیم کرد و آنها را به مدارس مذهبی تبدیل خواهیم کرد.»

به گفته وی، این حرکت اجتماعی با هدایت و تایید خاخام‌های یهود در سرزمین های اشغالی فلسطین صورت گرفت.

برخی رسانه های رژیم صهیونیستی از بروز درگیری بین تظاهرات کنندگان و پلیس رژیم صهیونیستی و دستگیری برخی معترضان خبر دادند.

این تجمع در اعتراض به پیگرد قانونی طلاب علوم دینی و بازداشت شماری از طلاب مدارس دینی برگزار شد.

یهودیان حریدی که بخش قابل‌توجهی از جمعیت صهیونیست‌ها را تشکیل می‌دهند، با استناد به آموزه‌های مذهبی خود، معتقدند تحصیل در مدارس دینی «یسیوها» مقدم بر خدمت نظامی است و به همین دلیل همواره در برابر تلاش‌های مکرر ارتش برای جذب آنان مقاومت کرده‌اند.

طی ماه‌های گذشته، موضوع لغو معافیت‌های خدمت سربازی برای حریدی‌ها به یکی از بزرگترین بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تشدید این شکاف سیاسی و اجتماعی در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل فرسایشی شدن جنگ در جبهه‌های مختلف، با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است و مقامات نظامی اصرار دارند که با بازداشت و تحت فشار قرار دادن اعضای مدارس دینی یهودی، آن‌ها را به خدمت اجباری وادار کنند.

معترضان با شعار «مرگ بر خدمت نظامی» تاکید کرده‌اند که تا زمان توقف روند بازداشت جوانان و لغو قانون سربازگیری، به نافرمانی مدنی و مسدود کردن شریان‌های حیاتی شهرها ادامه خواهند داد.