شهادت مظلومانه هزاران فلسطینی

رژیم صهیونیستی در بدو ورود به جنگ و تجاوز سال ۲۰۱۴ به نوارغزه درصدد آن بود تا این بار، با بهره گیری از شرایط و تحولات سیاسی جدید منطقه، مقاومت را به زانو در آورد، ولی با وجود گذشت ۵۰ روز از جنگ یک بار دیگر دچاراشتباهات محاسباتی شد وسومین شکست پی‌درپی را در کارنامه خود به ثبت رساند.

اخبار بین الملل- گویی میان سران آمریکایی برای دستیابی به مقام عالی مسابقات عرب‌کشی مسابقه وجود دارد!

عمق این بخش از قصیده را می‌توان در سروده‌های نزار قبانی، شاعر پرآوازه سوری که قصاید کوبنده‌ای در وصف استعمارگرانی، چون آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی و مدح مقاومت فلسطین نگاشته دریافت کرد.

در جنگ ۵۱ روزه صهیونیست‌ها علیه نوارغزهِ بی‌دفاع که از هیچ حمایت خارجی گسترده‌ای مانند حمایت‌های واشنگتن و حتی برخی پایتخت‌های عربی برجسته از جمله ریاض و ابوظبی برخوردار نبود،

فردا ۸ جولای مصادف است با ششمین سالگرد جنگ ویرانگر، بی‌رحمانه، خونبار و غیرانسانی سال ۲۰۱۴ رژیم صهیونیستی علیه نوارغزه؛ جنگی که به عنوان یکی از برجسته‌ترین جنایات صهیونیستی در روح و روان خانواده‌های فلسطینی ثبت گردید و تاریخ آنان را با گرامیداشت هر ساله قربانیان این جنگ عجین کرد.

بیش از ۲۲۰۰ کشته و هزاران مجروح فلسطینی، یتیم شدن هزاران کودک، معلولیت همیشگی هزاران جوان، بیوه شدن صد‌ها بانوی فلسطینی، تخریب صد‌ها مهد کودک، مدرسه و مسجد و در نهایت آوارگی بسیاری از ساکنان بزرگترین زندان بی‌سقف جهان (لقب بین المللی نوارغزه)، یادگاری‌های مقاومت باریکه غزه در مقابل اشغالگران صهیونیستی است.

تجاوز ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه

تجاوز ساعت ۱ بامداد ۸ جولای تابستان ۲۰۱۴ توسط کلاغ‌های نیروی هوایی ارتش اشغالگر اسرائیل و با بمباران خانه «محمد العبادلة» در منطقه «القرارة» واقع در جنوب نوارغزه آغاز شد.

پیش از آنکه رژیم صهیونیستی به طور رسمی نام عملیات خود را به «الجرف الصامد» (صخره سخت) نامگذاری کند آن را بمباران گسترده اراضی نوارغزه عنوان کرده بود.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و سربازان غیور و شجاع و بی‌باک فلسطینی به سرعت در مقابل این حمله گسترده و غیرانسانی واکنش نشان دادند. کارشناسان می‌گویند همزمان و پیش از اجرای این حمله، اقدامات شدید امنیتی در کرانه باختری صورت گرفت و محاصره نوارغزه نیز تنگ‌تر شد.

جنگ با ترور شهید محمد سعید شعبان، فرمانده نیرو‌های کماندو دریایی گردان‌های القسام آغاز شد و مقاومت فلسطین نیز به آن واکنش نشان داد.

گردان‌های القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز به این عملیات پاسخ داده و اجرای عملیات موسوم به «بنیان مرصوص» (الهام گرفتن از قرآن کریم) را آغاز کرد و طی آن شهرک‌ها و شهر‌های صهیونیست‌نشین به خصوص تل آویو را با شلیک ده‌ها موشک پیشرفته هدف قرار داد و در اثر آن تعداد زیادی از شهرک‌نشینان کشته و یا زخمی شدند، پرواز هواپیما‌های مسافربری از فرودگاه بن گورین و بالعکس نیز متوقف شد.

این رژیم در مرحله نخست از طریق بمباران، تخریب خانه‌ها و قتل غیرنظامیان موفق نشد پاسخ مقاومت به این جنایت‌ها را متوقف کند و پس از گذشت ۲ هفته از آغاز جنگ، وارد یک عملیات نظامی زمینی شد در حالی که در این جنگ آمادگی مقاومت فلسطین برای مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی و حجم موشک‌ها و تونل‌های هجومی آن آشکار شد و صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد.

مقاومت فلسطین در این جنگ همچنین با به‌کار بردن شیوه‌های پیشرفته مقاومت از طریق ارسال هواپیمای شناسایی به داخل اراضی اشغالی و علاوه بر آن همکاری و اجرای عملیات‌های مشترک بین گروه‌های مقاومت از جمله گردان‌های القدس و القسام، صهیونیست‌ها را بیش از پیش متحیر کرد.

جنایات صهیونیست‌ها در باریکه محاصره شده غزه

در نخستین روز‌های جنگ ارتش رژیم اشغالگر جنایت‌های وحشیانه متعددی را مرتکب شد؛ جنایاتی که نزد بازماندگان فلسطینی در شهر خان یونس وحشتناک‌ترین و غیر انسانی‌ترین نوع جنایات شناخته می‌شوند.

برحسب آمار‌ها در نخستین روز ۱۱ فلسطینی شهید و ۲۸ تن دیگر زخمی شدند. همچنین ارتش این رژیم ۱۴۴ تجاوز را به خانواده‌های فلسطینی انجام داده که در مجموع از هر کدام از آن‌ها ۳ عضو یا بیشتر را قربانی حملات خود کرده است.

براساس گزارشات وزارت بهداشت و منابع رسانه‌ای و پزشکی فلسطین، نیرو‌های هوایی، زمینی و دریایی رژیم صهیونیستی با نزدیک به ۶۰ هزار ۶۶۴ موشک مناطق مختلفی از نوارغزه را هدف آماج حملات خود قرار دادند.

این جنگ در نهایت به رقم‌خوردن جنایت و کشتاری خیره کننده و شهادت ۲ هزار و ۳۲۲ فلسطینی از جمله ۵۷۸ کودک و نوجوان (۱ ماهه تا ۱۶ ساله) و ۴۸۹ زن (۲۰ تا ۴۰ ساله) و ۱۰۲ فرد سالخورده (۵۰ تا ۸۰ ساله) انجامید.

براساس دیگر گزارشات تجاوز نظامی ارتش اشغالگر صهیونیستی علیه غزه به مجروحیت ۱۱ هزار فلسطینی از جمله ۳۰۲ زن و نابارورشدن دائمی ۱۰۰ زن دیگر و همچنین زخمی و عقیم شدن ۳ هزار و ۳۰۳ زن و مرد فلسطینی منجر شد.

براساس گزارش مسئولان بهزیستی فلسطین، نزدیک به یک هزار کودک در جریان این جنگ ناعادلانه والدین خود را از دست دادند.