سید ابراهیم رئیسی تا امروز نشان داده که اسیر لابی‌ها و سهم خواهی‌ها نمی‌شود

 ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا  درباره ترکیب کابینه سیزدهم گفت: معتقدم که در همه دولت‌ها سهم خواهی وجود داشته است؛ برای مثال در سال ۹۲ که آقای روحانی راهی پاستور شد ترکیب وزرا نشان می‌داد که سهم خواهی‌ها چقدر در تصمیمات موثر بوده است.

او ادامه داد: با این حال سید ابراهیم رئیسی تا امروز نشان داده که تلاش دارد اسیر لابی‌های قدرت و سهم خواهی‌ها نشود، البته این حرف مطلق نیست، اما شواهد حاکی از این است که او تا حد زیادی در تلاش برای محقق شدن این امر است. او از قبل و پس از انتخابات به صراحت اعلام کرده که وامدار هیچ جریان و جناحی نیست که این خودش یک امر و علامت است مبنی براینکه تسلیم سهم خواهی‌ها نخواهد شد و صرفا وامدار مردم است.

ایمانی افزود: او در حال حاضر به صورت کاملا مخفیانه برای تشکیل دولت ، ترکیب کابینه مدیران و وزرای آینده کشور برنامه ریزی می‌کند و تا امروز هم مقهور فشارهای جانبی نشده و در تلاش است تا به صورت آزادانه برای این امر تصمیم بگیرد، اما در نهایت وقتی دولت تشکیل شود مردم به صورت واضح خواهند دید که آیا سید ابراهیم رئیسی به شعار‌های خود درباره کابینه عمل کرده است یا خیر؛ علاوه بر این نباید بگوید که با فشار مجبور به چیدن این کابینه شده است، زیرا در هر حال آقای رئیسی مسئول چیدن کابینه است و قاعدتا باید افرادی که  صلاح می‌داند را انتخاب کند.

فعال سیاسی اصولگرا اضافه کرد: البته مجلس هم وظیفه تایید صلاحیت این افراد را بر عهده دارد که این هم در زمره اختیارات مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود. اما امیدوارم که آقای رئیسی سهم خواهی را قبول نکند و البته به توصیه‌ها و پیشنهادات همه افراد توجه کند اما تسلیم فشا‌رها نشود.

کارشناس مسائل داخلی تصریح کرد: معتقدم که درباره انتخاب کابینه مقداری تاخیر صورت گرفته و شرایط کشور به گونه‌ای حاد است که باید زودتر تصمیم گرفته شود که چه افرادی به عنوان وزیر تعیین خواهند شد که بتوانند تا قبل از معرفی به مجلس مطالعات کافی در حوزه خود انجام دهند تا کشور دچار وقفه نشود.