به‌زودی دست این افراد را قطع خواهیم کرد

حجت‌الاسلام علی موحدی راد امروز در حاشیه مراسم تشییع شهدای حمله تروریستی به دادگستری زاهدان گفت: گروهک به‌غلط اسم خود را گروهک تروریستی جیش‌العدل گذاشته چراکه کسی که مدعی عدل است در خانه عدالت اقدام تروریستی انجام نمی‌دهد.

وی افزود: قانون ما به خواست مردم و کتاب‌الله یعنی قرآن کتابت شده و احکام آن اجرایی می‌شود؛ گروهک به اسم دفاع از عدالت در دادگستری اقدام تروریستی و بزدلانه انجام و مردم بی‌گناه را با سلاح گرم و نارنجک به شهادت می‌رساند.

وی ادامه داد: اعضای این گروهک پلید دست‌نشانده استکبار بدانند اگر عزیزی اسلحه‌اش بیفتد یا قاضی قلمش بیفتند، کار بر زمین نخواهد ماند و امروز همه بیش از گذشته پای‌کار آمدند و با خون شهدا بیعت بستند و همیشه حافظ و نگهدار این نظام خواهند بود.موحدی راد گفت: امروز شیعه و سنی در صحنه آمدند و شناختند که گروهک منتسب به استکبار است و مردم بلوچ با حضور خود انزجار و بیزاری خود را اعلام کردند.رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: به‌زودی دست این افراد را قطع خواهیم کرد و در آینده شاهد مجازات سنگین و اجرای قانون خواهیم بود.

به گزارش فارس، ‌روز گذشته تعدادی افراد مسلح ناشناس به دادگستری زاهدان حمله کردند که در پی آن 6 نفر از جمله یک کودک زیر یکسال به شهادت رسیدند و 22 نفر مجروح شدند.سپس با ورود نیروهای امنیتی، تروریست‌ها زمین‌گیر شدند و 3 نفر از آن‌ها به هلاکت رسید. گروهک تروریستی جیش‌الظلم مسئولیت این اقدام تروریستی را به عهده گرفته است.