وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

امروز در استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل، خراسان شمالی و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین فردا در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال اردبیل بارش پراکنده رخ می‌دهد.

وضعیت هوای تهران امروز:

دما: حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد

آسمان تهران امروز (۲۳ مردادماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

وضعیت هوا تهران جمعه 24 مرداد ماه: 

دما: حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد

 آب و هوا ی تهران ‌جمعه نیز (۲۴ مردادماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد شدید و بارش پراکنده پیش بینی می شود.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی برای مناطق شمالی کشور، به ویژه استان‌های گیلان، مازندران و ارتفاعات گلستان، اعلام کرد که طی روز‌های آینده این مناطق با بارش رگبار شدید، رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی مواجه خواهند شد.

سازمان هواشناسی از مردم درخواست کرده است تا با توجه به هشدار نارنجی، از انجام سفر‌های غیرضروری در مناطق متاثر خودداری کنند و مراقبت‌های لازم در برابر خطر سیلاب و آب‌گرفتگی را در پیش بگیرند.

همچنین توصیه شده است که رانندگان با احتیاط کامل در جاده‌ها تردد کنند و تجهیزات ایمنی را همراه داشته باشند.