اسرائیل مروان برغوثی را به فلسطین نمی دهد

وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «او در جمع خبرنگاران گفت: در این مرحله تأیید می‌کنم که برغوثی بخشی از این توافق آزادی نخواهد بود. مروان برغوثی که بیش از دو دهه است در زندان به‌سر می‌برد، از چهره‌های برجسته و وحدت‌آفرین فلسطینی به شمار می‌رود و از رهبران اصلی انتفاضه‌های نخست و دوم بوده است».

بیدروسیان در ادامه سخنانش گفت: «به نقطه‌ای سرنوشت‌ساز در این جنگ رسیده‌ایم و تمام اهدافی که نخست‌وزیر تعیین کرده بود، محقق شده است». او تأکید کرد که دولت برای رسیدن به این مرحله تصمیم‌های دشواری اتخاذ کرده است. سخنگوی دولت اسرائیل همچنین از نزدیک بودن اجرای آتش‌بس خبر داد و گفت که اجرای آن در ۲۴ ساعت آینده و پس از نشست امروز کابینه آغاز خواهد شد.

وی در توضیح جزئیات توافق افزود که ارتش اسرائیل مجدداً در امتداد «خط زرد» مستقر می‌شود و این به معنای تسلط بر حدود ۵۳ درصد از نوار غزه است. بیدروسیان تأکید کرد که نسخه نهایی مرحله نخست طرح صبح امروز در مصر امضا شده و پس از گذشت ۲۴ ساعت، مهلت ۷۲ ساعته برای آزادی گروگان‌ها آغاز خواهد شد.