اظهارات تکان دهنده وزیر اطلاعات درباره جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیداسماعیل خطیب در هشتاد و پنجمین سفر استانی خود به چهارمحال و بختیاری در شورای تأمین این استان گفت: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها، تخلف‌ها و ناامنی‌ها ادامه یابد نیست و باید نخست اراده آن را داشته باشیم و سپس طراحی‌های ایجابی و راهکارهایی که می‌تواند در بین مردم اثرگذار باشد، اجرا شود و یکی از این ناهنجارهای اجتماعی، برهنگی است که باید جدی گرفته شود.

وزیر اطلاعات به وحدت و همدلی مردم و مسئولان در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و افزود: دشمن در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ای برای براندازی و تجزیه با یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه‌ داشت و حمله‌ی نظامی را با آخرین فناوری‌های دنیا و دانشی که توانسته بود از تمدن غرب به دست آورد به کار گرفت.

خطیب گفت: دشمن تمرین‌های متعددی را در سال‌های گذشته برای این اقدام برگزار کرد و فعالیت‌های مکرر، منظم و سازمان‌یافته‌ای را برای انسجام معاندین، ضدانقلاب و دشمنان انقلاب انجام داد و تمام ظرفیت رسانه‌ای دنیا را برای ایران هراسی، انقلاب هراسی و شیعه هراسی بکار گرفت.

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: دشمن بی‌ثبات‌سازی گسترده‌ای را در کشور طراحی کرد و تلاش کرد تمام تروریست‌ها و تکفیری‌های رها شده از کشورهای سوریه و افغانستان را به ایران اسلامی گسیل کند.