مصاحبه منتسب به عراقچی ساختگی است

در پی انتشار مصاحبه‌ای به نقل از سبدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در برخی شبکه‌های اجتماعی فارسی و انگلیسی درباره مذاکرات اسلام‌آباد، یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده امروز (یکشنبه) ۲۳ فروردین‌ماه به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت که وزیر امور خارجه هیچ مصاحبه‌ای با رسانه‌ها نداشته است.

وی مصاحبه منتسب به عراقچی که از صبح امروز (یکشنبه) ۲۳ فروردین‌ماه و پس از پایان مذاکرات اسلام‌آباد در این شبکه‌ها بازنشر شده را ساختگی خواند.

مذاکرات اسلام‌آباد بین ایران و آمریکا با واسطه پاکستان که از دیروز (شنبه) ۲۲ فروردین‌ماه به ریاست محمدباقر قالبیاف رئیس مجلس شورای اسلامی و جی دی ونس معاون اول رئیس جمهور آمریکا در پایتخت پاکستان آغاز و در چند دور برگزار و جمعا ۲۱ ساعت به طول انجامید، در پی زیاده‌خواهی‌های آمریکا و با وجود اینکه به گفته اسماعیل بقائی سخنگوی دستگاه دیپلماسی در برخی نکات تفاهم حاصل شده بود، بی نتیجه پایان یافت.