منافقین پس از ورود مرحله‌به‌مرحله اعضای خود از عراق به این کشور ابتدا آن‌ها را قرنطینه و توجیه می‌کنند. موارد توجیهی منافقین شامل ممنوعیت استفاده از موبایل، ممنوعیت دسترسی به اینترنت و ممنوعیت پیگیری شخصی پرونده پناهندگی این افراد ازطریق سازمان ملل است.

به گفته این افراد، اعضای حاضر در آلبانی حق رفت‌وآمد فردی در این کشور را ندارند و بایستی گروهی و با مسئولان خود تردد کنند.

اعضای گروهک تروریستی منافقین که در آلبانی حضور دارند به سه دسته تقسیم ، می‌شوند: دسته اول افرادی هستند که هنوز به تشکیلات منافقین متصل هستند و فکر می‌کنند که اگر از این گروهک جدا شوند نمی‌توانند به زندگی‌شان ادامه بدهند. دسته دوم اعضایی هستند که به دلایلی همچون تهدید و ترس، شرایط اعلام جدایی از این گروهک تروریستی را ندارند و دسته سوم نیز کسانی هستند که کاملاً جدا شده‌اند ولی به‌شدت تحت فشارهای روحی و مالی از طرف منافقین قرار دارند و همواره مورد تهدید قرار می‌گیرند.

سرکردگان منافقین مرتبا با مقامات آلبانی دیدار می‌کنند تا با تطمیع آن‌ها به اهداف خود برسند. چندی پیش این گروه با اجاره یک سالن در شهر تیرانا، پایتخت آلبانی تعدادی از شهروندان آلبانیایی را دعوت کرده و برای آنان سخنرانی ترتیب داده بود و درپایان هدایایی به آن‌ها تقدیم کرده بود.

سرکردگان این گروه با اجاره یک سالن دیگر، نشست‌های اجباری برای اعضای خود تحت عنوان «نشست‌های انقلاب» برگزار می‌کنند. در این جلسات، غسل هفتگی(اعترافات یکایک اعضا به کردارها و اندیشه‌های خود) و دیدن نوارهای آموزشی و سخنرانی‌های سرکرده فراری این گروه، از برنامه‌های تدارک دیده شده برای افراد است.

سرکردگان منافقین برای جایگزینی کمپ تیرانا با پایگاه خود در عراق، ساختمان‌های زیادی را در آلبانی اجاره و خریداری کرده‌اند و به‌طورمستمر جلساتی را با مسئولان دولتی این کشور برگزار می‌کنند.

دولت آلبانی که با شرایط نامطلوب اقتصادی روبروست و همواره تحت فشار دولت آمریکا و دریافت‌کننده کمک‌‌های نقدی این کشور بوده تاکنون صدها تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین را برای اقامت در کشور خود پذیرفته است.