وعده می‌دهند، تبلیغات می‌کنند تشکر از خود... و تمام!

حسین دهباشی  درباره دستورهای رئیس‌جمهور درباره حقوق‌های نجومی و واردات غیرقانونی خودرو گفت: تا حالا آن چیزی که از وعده‌هایی از این دست دیدیم بیشتر جنگ روانی بوده است یا این شبهه به آنها وارد بوده است که جنگ روانی هستند. هر بار هم با سر و صدای بسیار و تیتر‌های درشت روزنامه‌های اصلاح‌طلب و فعالان رسانه‌ای حامیان اصلاح‌طلب و دولت در فضای مجازی مواجه شده است و خوب کاری هم کردند که این کار را کردند یعنی تیتر درشت زدند. اما آن سؤالی که می‌ماند این است که شما که استقبال می‌کنید و خوب کاری هم می‌کنید که استقبال می‌کنید، در فضای مجازی مطالبی را می‌نویسید که بار‌ها و بار‌ها به‌اشتراک گذاشته می‌شود، بابت این وعده‌ها پیشاپیش تشکر می‌کنید، چرا هیچ وقت پیگیر عملی شدن این وعده‌ها نمی‌شوید؟ یعنی برای من سؤال است که چرا همان روزنامه‌هایی که با تیتر‌های درشت همین اخیراً هم به استقبال سخنان روحانی رفتند و آن دفعات قبلی هم هربار صحبتش شد به استقبالش رفتند و خوب کاری هم کردند چرا وقتی که عملی نمی‌شود پیگیری نمی‌کنند و آیا این نوبت هم همان سرنوشت را خواهد داشت یا اینگونه هست که دولت یعنی در واقع تیم عملیات روانی دولت دریک هوشمندی و زرنگی در مطبوعات می‌آیند خودشان دست پیش می‌گیرند و می‌گویند ما خودمان برخورد می‌کنیم بعد که آب از آسیاب افتاد دوباره یک بحث جدید مطرح خواهد شد؟ 
وی می‌افزاید: سؤال مکمل بحث، این است که امروز که باز دوباره در فضای مجازی و این طرف و آن طرف آقایان و خانم‌های فعال رسانه‌ای می‌گویند که رئیس‌جمهور می‌خواهد شفاف‌سازی بکند. همین دیروز وزیر صنایع خودشان از رئیس‌جمهور بابت کار انجام نشده تشکر کرده‌اند.. عجیب می‌دانم. در هیچ جای دنیا آگهی کار انجام نشده نمی‌گذارند و تشکر نمی‌کنند. آقای وزیر صنایع آقای شریعتمداری پیشاپیش در مورد گزارش منتشر نشده از رئیس‌جمهور تشکر کرده است. حالا سؤال این است اگر این گزارش یک عملیات روانی بود و فقط برای گذشتن از این بحران بود، و ما سه ماه بعد دیدیم که دوباره اتفاقی نیافتاد،تکلیف این تشکر‌ها چه می‌شود؟ تشکر‌های پیشاپیش این آگهی‌های پیشاپیش؛ و این رویه بدی است کلا در کشور ما که آقایان بابت کار نکرده می‌گویند می‌شود. یکبار بیایند و بگویند شد.
دهباشی همچنین گفت: عملیات روانی، مثل هر عملیات دیگر از آن انتظار می‌رود ریشه در واقعیت‌ها داشته باشد. نه اینکه فقط عملیات روانی کنند.
وی در پاسخ این سؤال که «آقای آشنا به عنوان فعال‌ترین فرد دولت در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با کنایه حرف می‌زنند و هیچ وقت شفاف بیان نمی‌کنند که موضع در قبال مسئله‌ای چیست. این هم جز اصول عملیات روانی است؟»  وی می‌گوید: بله. این از مصادیق بارز عملیات روانی است؛ اینکه شما التهاب و موج را ایجاد کنید، اما به نحوی که مسئولیت مشخص برایتان نیاورده باشد. در واقع شما موج را ایجاد کنید و بعد هر موقع مدعی شدند که شما چرا این حرف را زدید؟ بگویید من که منظورم این نبود. یعنی شفاف حرف نزدن یکی از قواعد عملیات روانی است. اگرچه وقتی که از یک حدی بیشتر شود به ضد خودش تبدیل می‌شود. مبتذل می‌شود. یعنی الان آن چیزی که در مورد آقای آشنا اتفاق افتاده،این است که شفاف حرف نزدن او تبدیل به لطیفه شده است. یک بار، دو بار و سه بارش جالب است، از حد که بگذرد، مثل هر چیز دیگری که از حد بگذرد، مبتذل می‌شود.