راه‌حل پیشنهادی ایران درباره فلسطین منطقی و بر طبق اصول بین‌الملل است

 حسین شیخ‌الاسلام درباره طرح به اصطلاح معامله قرن گفت: معامله قرن در ادامه راهبرد از بین بردن حقوق فلسطینیان است چرا که هیچ وقت استکبار زیر بار موجودیت ملت فلسطین نمی‌رود و به آن اعتراف نمی‌کند.

اخبار سیاسی- وی با بیان اینکه اگر اسرائیل ملت فلسطین را به رسمیت بشناسد حقوق آن از جمله حکومت بر آن مترتب می‌شود، گفت: رونمایی از معامله قرن به دلیل تداخل زمانی و مشکلاتی که ترامپ در انتخابات دارد انجام گرفت و به نظر می‌رسد این موضوع تبلیغات انتخاباتی رئیس جمهور آمریکاست.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اما مشکل آمریکایی‌ها این است که می‌خواهند اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها با هم در صلح و صفا زندگی کنند در حالی که اگر فلسطین مطالبه حقوق خود را ادامه بدهد صلح و سازش در بین نخواهد بود و درگیری به وجود آمده و امنیت اسرائیلی‌ها به هم می‌خورد.

شیخ الاسلام معامله قرن را معامله یک طرفه و به نفع رژیم صهیونیستی دانست و گفت: این در حالی است که هر قراردادی دو طرف دارد و در این معامله طرف فلسطینی حضور ندارد.

وی با اشاره به راه‌حل پیشنهادی ایران درباره فلسطین، گفت: راه‌حل ایران معقولی بوده و تصریح دارد صاحبان اصلی سرزمین فلسطین در یک همه‌پرسی شرکت و نوع حکومت‌شان مشخص کنند و دولت برآمده از این روش نیز تکلیف اشغالگران را مشخص کند؛ این طرح بسیار دموکراتیک و بر اساس اصول بین‌الملل است.

به گزارش میزان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ۹ مهر ۱۳۹۰ در بیاناتی در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین فرمودند: «طرح جمهوری اسلامی برای حل قضیه‌ی فلسطین و التیام این زخم کهنه، طرحی روشن، منطقی و منطبق بر معارف سیاسىِ پذیرفته شده‌ی افکار عمومىِ جهانی است که قبلاً به تفصیل ارائه شده است. ما نه جنگ کلاسیکِ ارتش‌های کشور‌های اسلامی را پیشنهاد میکنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حکمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی را؛ ما همه‌پرسی از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌کنیم. ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند و نظام حاکم بر کشورش را برگزیند. همه‌ی مردم اصلی فلسطین، از مسلمان و مسیحی و یهودی - نه مهاجران بیگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ی دیگر، در یک همه‌پرسىِ عمومی و منضبط شرکت کنند و نظام آینده‌ی فلسطین را تعیین کنند. آن نظام و دولتِ برآمده‌ی از آن، پس از استقرار، تکلیف مهاجران غیر فلسطینی را که در سالیان گذشته به این کشور کوچ کرده‌اند، معین خواهد کرد. این یک طرح عادلانه و منطقی است که افکار عمومی جهانی آن را بدرستی درک می‌کند و می‌تواند از حمایت ملت‌ها و دولت‌های مستقل برخوردار شود. البته انتظار نداریم که صهیونیست‌های غاصب به‌آسانی به آن تن در دهند، و اینجاست که نقش دولت‌ها و ملت‌ها و سازمان‌های مقاومت شکل میگیرد و معنی می‌یابد. مهمترین رکن حمایت از ملت فلسطین، قطع پشتیبانی از دشمن غاصب است؛ و این وظیفه‌ی بزرگ دولت‌های اسلامی است».