اوضاع پیچیده چند بازیکن استقلال

 تیم فوتبال استقلال فصل بیست و پنجم لیگ برتر را با هدایت ریکاردو ساپینتو آغاز خواهد کرد. آبی‌پوشان پیش از آغاز این رقابت‌ها، روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد در چارچوب دیدار سوپرجام و به میزبانی اصفهان به مصاف تیم تراکتور می‌روند. تیم پیروز این بازی، با روحیه‌ای مضاعف وارد فصل جدید لیگ برتر خواهد شد.

تاکید به شروع دیگر هنگام تمرینات پیش فصل

ساپینتو در اظهارات خود تأکید کرده که استقلالی‌ها تمرینات پیش‌فصل را بسیار دیر آغاز کرده‌اند. با این حال، مدیران باشگاه هنوز موفق به جذب بازیکنان مورد نظر سرمربی پرتغالی نشده‌اند و او ترکیب کامل و دلخواه خود را در اختیار ندارد.

در پست دروازه، استقلال حبیب فرعباسی را از تیم ذوب‌آهن اصفهان جذب کرده، اما وضعیت سید حسین حسینی همچنان نامشخص است. این دروازه‌بان در حال حاضر به‌طور انفرادی در تهران تمرین می‌کند و مشخص نیست در استقلال ماندنی خواهد بود یا نه.

عدم جذب مدافع دلخواه آقای سرمربی

برای تقویت خط دفاع، باشگاه استقلال رستم آشورماتوف مدافع تیم ملی ازبکستان را به خدمت گرفت، اما این بازیکن بدشانس بود و با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه شد. طبق نظر پزشک تیم، او حداقل به شش هفته استراحت نیاز دارد و بنابراین نمی‌تواند در دیدار سوپرجام و چند هفته ابتدایی لیگ برای استقلال بازی کند.

علاوه بر او، عارف آقاسی نیز از تیم تراکتور به جمع شاگردان ساپینتو اضافه شد. همچنین سامان فلاح پس از یک فصل دوری، بار دیگر به استقلال بازگشت. البته این بازیکن در ابتدا مورد تأیید ساپینتو نبود، اما در نهایت با نظر مساعد کادرفنی، مجوز حضور در اردوی ترکیه را دریافت کرد.

استقلال دست ساپینتو را در پوست گردو گذاشت؛ اوضاع پیچیده چند بازیکن

ساپینتو تأکید زیادی بر جذب عارف غلامی مدافع فصل گذشته تراکتور دارد، اما مدیران استقلال هنوز با این بازیکن به توافق نرسیده‌اند. حتی در صورت جذب غلامی نیز او تمرینات پیش‌فصل را از دست داده است.

در خط میانی، پس از کش‌وقوس‌های فراوان، استقلال با دیدیه اندونگ هافبک گابنی به توافق رسید و او با حضور در اردوی ترکیه، تمرینات آماده‌سازی خود را آغاز خواهد کرد. استقلال در نقل‌وانتقالات، آرش رضاوند، یکی از هافبک‌های فصل‌های اخیرش را از دست داد، اما هنوز بازیکنی برای جایگزینی او جذب نشده و مشخص نیست باشگاه برنامه‌ای برای این موضوع دارد یا خیر البته استقلالی‌ها علی قلی زاده را به خدمت گرفته‌اند اما این بازیکن جوان بیشتر در پست وینگر می‌تواند به آبی‌ها کمک کند.

یکی از گزینه‌های مورد نظر استقلال در خط هافبک، علی کریمی بود، اما طبق اعلام علی نظری جویباری، باشگاه کایسری‌اسپور رقم بالایی برای صدور رضایت‌نامه این بازیکن درخواست کرده که عملاً انتقال او را غیرممکن می‌کند.

استقلال دست ساپینتو را در پوست گردو گذاشت؛ اوضاع پیچیده چند بازیکن

خط حمله خلوت آبی‌ها

خط حمله نیز یکی از نقاط ضعف استقلال است که نیاز مبرم به تقویت دارد. در حال حاضر، محمدرضا آزادی و جوئل کوجو دو مهاجم استقلال هستند، اما هیچ‌یک مورد تأیید ساپینتو نیستند و او ناچار به استفاده از آن‌هاست. از سوی دیگر، کوجو مورد توجه باشگاه‌های ازبکستانی قرار گرفته و در صورت نهایی شدن شرایط، احتمال دارد راهی لیگ ازبکستان شود. با این وجود، هنوز جایگزینی برای او معرفی یا جذب نشده است.

کلارنس سیدورف، مشاور باشگاه استقلال، بازیکنی را به ساپینتو معرفی کرده، اما فرآیند عقد قرارداد رسمی با این بازیکن هنوز انجام نشده است.

از سوی دیگر، ساپینتو تاکنون با تمدید قرارداد مهرداد محمدی موافقت نکرده و این بازیکن نیز با پیشنهاد یک تیم دیگر از لیگ برتر مواجه شده است. از آنجایی که او بازیکن آزاد محسوب می‌شود، ممکن است تصمیم به جدایی گرفته و قید حضور مشروط در تمرینات استقلال را بزند.

با نگاهی به شرایط فعلی استقلال، مشخص است که اوضاع این تیم برای شروع فصل جدید چندان مساعد نیست. ساپینتو نتوانسته به اهداف خود در نقل‌وانتقالات برسد و ترکیب دلخواهش را در اختیار ندارد. بنابراین، کار سختی برای جلب رضایت هواداران در پیش خواهد داشت.