«پریناز ایزدیار» گام به گام تا ستاره شدن

در این پرونده یکی از ده بازیگر زنی که در دهه ۹۰ کارشان را شروع کردند، نحوه مطرح شدن و ادامه روند بازیگری و درخشش آن‌ها در سینما مورد ارزیابی قرار گرفته‌ است.

* چگونه مطرح شد؟

نقش سمیه در فیلم «ابد و یک روز» همانی بود که پریناز ایزدیار انتظارش را می‌کشید. او به عنوان قطب اصلی درام و عامل پیش‌برنده داستان، تصویری ملموس و درعین‌حال ترحم‌برانگیز از شخصیت به نمایش گذاشت. سمیه آغاز خوشبختی ایزدیار بود؛ هم فیلم به فروش بالایی رسید و هم او جایزه گرفت تا چهره‌اش در ذهن خاص و عام حک شود.

*‌ پیش از آن چه می‌کرد؟

ایزدیار فعالیت بازیگری را در دهه ۸۰ شروع کرد، اما دو تجربه ناموفق داشت و نتوانست خود را اثبات کند. سال ۹۰ سریال پنج کیلومتر تا بهشت و سال ۹۱ سریال زمانه شهرت ایزدیار را رقم زدند. بعد از آن او مسیرش را از تلویزیون به سمت سینما کج کرد. نقش‌هایی که تا سال ۹۴ یعنی پیش از ابد و یک روز بازی کرد، فرعی بودند و برایش منجر به اتفاقی خاص نشدند.

* ‌تعداد آثار:  ۱۸ فیلم، ۶ سریال و ۲ تئاتر

* ‌مسیر را چطور ادامه داد؟

بعد از ابد و یک روز،‌ پریناز ایزدیار تبدیل به بازیگری مطرح شده و کارگردان‌ها هم برای نقش اول به سراغش می‌روند. شاخص‌ترین کارش سریال شهرزاد است. او به طور میانگین سالی سه فیلم بازی کرده که غالبا آثار خوبی بوده‌اند؛ ‌از جمله سرخپوست، ویلایی‌ها، هت‌تریک، متری شیش‌ونیم و مغز استخوان.  

* ‌ چه افتخاراتی به دست آورده؟

ایزدیار برای فیلم ابد و یک روز سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد. این موفقیت در شانزدهمین جشن حافظ هم تکرار شد. او یک‌بار دیگر از جشن حافظ به تندیس دست یافت که این‌بار به‌خاطر ویلایی‌ها بود. مهم‌ترین جایزه خارجی ایزدیار برای تابستان داغ و از شانزدهمین فستیوال بین‌المللی داکا به دست آمده. این بازیگر دوبار برای فیلم‌های تابستان داغ و سه کام حبس نامزد سیمرغ نقش اصلی فجر شده.

* ‌چه دورنمایی دارد؟

پریناز ایزدیار یکی از ستاره‌های زن دهه ۹۰ است و می‌تواند موفقیت خود را حالاحالاها تداوم بخشد.