یارانه کارگران ساختمانی قطع شد

داود کشوری، رئیس انجمن صنفی گچکاران استان قم، با انتقاد از شرایط موجود اظهار داشت: استادکاران ساختمانی زیر فشار مضاعفی قرار گرفته‌اند. آن‌ها برای پیشبرد پروژه‌ها، حقوق چند کارگر را از طریق حساب بانکی خود جابه‌جا می‌کنند. این تراکنش‌ها، که صرفاً برای پرداخت دستمزد کارگران است، باعث شده سازمان‌های مسئول این مبالغ را به‌عنوان درآمد استادکار تلقی کنند و یارانه آن‌ها را قطع کنند. نتیجه؟ افزایش ناعادلانه دهک درآمدی و محرومیت از حمایت‌های معیشتی.

چرا کارگران ساختمانی باید تاوان بدهند؟

کشوری با گلایه از بی‌توجهی مسئولان افزود: مشکلات کارگران ساختمانی تمامی ندارد؛ از بیمه اجتماعی ناکافی گرفته تا قطع یارانه‌ها. این پول‌ها ثروت‌های بادآورده نیست، بلکه دستمزد کارگرانی است که تنها چند ساعت در حساب استادکار باقی می‌ماند. چرا وزارت کار و رفاه اجتماعی و نهادهای مربوطه برای حل این معضل اقدامی نمی‌کنند؟

مطالبه‌ای از مسئولان؛ سکوت بس است!

این فعال کارگری در پایان با تأکید بر لزوم پاسخگویی مسئولان گفت: کارگران و استادکاران ساختمانی زیر بار فشارهای معیشتی کمر خم کرده‌اند. تصمیمات نادرست و بی‌توجهی مسئولان، رنج این قشر را دوچندان کرده است. زمان آن رسیده که صدای این زحمتکشان شنیده شود و راه‌حلی عادلانه برای این مشکل ارائه گردد.