امیدرضا روانخواه در دو بازی مهم گذشته بدون نقص ظاهر شد

با وجود اینکه شاگردان امیدرضا روانخواه در فاز گلزنی ناموفق عمل کردند و در دو مسابقه گذشته جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا مقابل کره جنوبی و ازبکستان نتوانستند گلزنی کنند، اما در فاز دفاعی با حضور نفراتی مثل فرزین معامله‌گری، سید مهدی مهدوی، دانیال ایری، محمدمهدی زارع و ... توانسته‌اند گلی دریافت نکنند و دو کلین‌شیت داشته باشند.

تیم المپیک ایران در دو مسابقه گذشته در آسیا مقابل کره و ازبکستان، فقط دو بازیکن را به‌طور ثابت در هر دو بازی در خط دفاعی داشت؛ مهدی مهدوی در سمت راست و فزین معامله‌گری در دفاع میانی و چپ که هر دو نفر حتی یکبار هم تعویض نشدند و عملکرد درخشانی داشتند.

معامله‌گری در دیدار مقابل کره جنوبی به‌طور کامل در دفاع میانی بازی کرد، اما برابر ازبکستان 58 دقیقه در دفاع چپ و پس از آن در دفاع میانی استفاده شد ولی مهدی مهدوی به‌طور کامل در جناح راست به میدان رفت که در هر دو مسابقه نیز عملکرد کم‌نقص و مطمئنی برای بسته نگه داشتن دروازه ایران داشت؛ به ویژه اینکه مهدوی مقابل ازبک‌ها نفوذ کمتری داشت تا نقطه قوت حریف را کنترل کند و یک کلین‌شیت دیگر به ثبت برسد.

مسعود محبی در نخستین مسابقه ایران در آسیا مقابل کره 83 دقیقه در زمین بود و ارشیا وثوقی‌فرد نیز 90 دقیقه در سمت چپ خط دفاعی حضور داشت، اما در جدال با ازبکستان، زوج محمدمهدی زارع و ایری بازی را شروع کردند و مهدوی و معامله‌گری در سمت راست و چپ بودند که دومین کلین‌شیت به دست آمد.

تیم فوتبال المپیک ایران امیدوار است امروز هم دروازه خود را مقابل لبنان بسته نگه دارد تا بتواند با گلزنی، شانس صعود به دور حذفی را پیدا کند.