واکنش مالک خیبر خرم‌آباد به حواشی اخیر فوتبال ایران

تعطیلی مسابقات لیگ پس از جنگ تحمیلی باعث شده بحث تعیین نمایندگان فوتبال ایران در مسابقات آسیایی به یکی از موضوعات جنجالی فوتبال ایران تبدیل شود. در روزهای گذشته، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با موضع‌گیری‌ها و واکنش‌های غیرمستقیم و کنایه‌آمیز نسبت به روند تصمیم‌گیری در خصوص سرنوشت نمایندگان، به این موضوع واکنش نشان داده‌اند.

حالا مسعود عبدی، مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد، با انتشار پیامی به این فضا واکنش نشان داده و بدون اشاره مستقیم به نام باشگاهی خاص، از آنچه «دعواها و هیاهوی برخی دوستان در باشگاه‌های دولتی» خوانده انتقاد کرده است. او در این پیام تأکید کرده که ورزش باید عامل همبستگی و آرامش جامعه باشد، نه ایجاد تنش و فرسایش روانی.

در این پیام آمده است:

«واقعاً بعد از جنگ تحمیلی رمضان، تصمیم جدی دارم که کمتر در حوزه ورزش اظهار نظر کنم؛ چون بیش از هر زمان دیگری احساس می‌کنم اولویت اول کشور، امنیت ملی، آرامش اجتماعی و حفظ سرمایه‌های انسانی مردم است.

اما موضوعی که این روزها واقعاً ذهنم را درگیر کرده، دعواها و هیاهوی برخی دوستان در باشگاه‌های دولتی بر سر قهرمانی و مسائل مشابه است.

واقعاً این حجم از هزینه مالی از جیب مردم کافی نبود که امروز همه رسانه‌ها را هم بسیج کرده‌اید تا هزینه‌های تازه‌ای به روح و روان جامعه تحمیل شود؟

در شرایطی که مردم با دغدغه‌های بزرگ‌تری درگیرند، شاید بهتر باشد به‌جای تولید تنش، کمی مسئولانه‌تر رفتار کنیم؛ ورزش اگر قرار است ارزشی داشته باشد باید امید، همبستگی و آرامش بیاورد نه فرسایش اعصاب جامعه...»