تیم ملی مصر چهار دقیقه پس از اینکه گل تساوی را مقابل ایران دریافت کرد، خیلی سریع دست به ایجاد موقعیت زد تا بتواند دوباره نتیجه را تغییر بدهد و پیش بیفتد که محمدحسین کنعانیزادگان سد راه موقعیت جدی آنها شد تا اجازه نداد شاگردان حسام حسن به محوطه جریمه نزدیک شوند.
محمدحسین کنعانیزادگان که پس از غیبت غیرمنتظره در نخستین بازی تیم ملی مقابل نیوزیلند، در دومین دیدار با بلژیک به ترکیب ایران رسید و عملکرد مطمئن و بینقص او در عقب زمین موجب شد دروازه تم ملی بسته بماند، امروز هم در جدال با مصر از ابتدا به زمین رفت که یک اخطار موجب تعویض او در شروع نیمه دوم شد.
ستاره ملیپوش پرسپولیس پس از عملکرد درخشان مقابل بلژیک و بسته ماندن دروازه ایران، نزدیک بود دروازه تیبو کورتوآ هم باز کند و با بدشانسی از گلزنی در جام جهانی باز ماند، امروز اتفاق متفاوتی را در دوئل با مصر تجربه کرد.
حسین کنعانی در دقیقه 19 که مصر قصد داشت ضدحمله سریعی از سمت چپ زمین ترتیب بدهد، با تکل به موقع روی پای مصطفی زیکو، مانع از پیشروی او و پاس به محمود ترزگه شد تا مصر نتواند با ایجاد این فرصت به گل دوم برسد.
این مدافع تیم ملی به نوعی در این صحنه هزینه داد و اخطار گرفت تا همین اتفاق موجب شود امیر قلعهنویی ریسک نکند و در ابتدای نیمه دوم او را تغییر بدهد که مبادا ایران مقابل مصر اخراجی بدهد.