تیم ملی مصر روز دوشنبه در زمین دانشگاه گونزاگا در شهر اسپوکن تمرین کرد تا آماده دیدار حساس جمعه آینده برابر استرالیا شود. این مسابقه در چارچوب مرحله یکشانزدهم نهایی جام جهانی برگزار خواهد شد.
تمرین دیروز مصر با حضور حمدی فتحی در بخشی از برنامه گروهی همراه بود. این بازیکن پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتی که در مرحله گروهی برایش به وجود آمده بود، به تدریج به تمرینات تیمی برگشته است.
در مقابل، محمد صلاح، محمد عبدالمنعم و احمد فتوح همچنان تمرینات درمانی خود را ادامه دادند. این سه بازیکن در دیدار گذشته برابر ایران در مرحله گروهی دچار آسیبدیدگی شدند و کادر پزشکی مصر روند آمادهسازی آنها را زیر نظر دارد.
محمد صلاح که در دیدار برابر ایران تعویض شد، احساس درد میکرد و کادرفنی فراعنه برای جلوگیری از تشدید مصدومیت این بازیکن، او را تعویض کرد.
در تمرین دیروز تیم ملی مصر، هانی ابوریده، رئیس فدراسیون فوتبال مصر و ناظر تیم ملی، خالد الدرندلی، نایبرئیس فدراسیون و رئیس کاروان تیم، به همراه محمد الشربینی، مصطفی ابوزهره، محمد ابوحسین و طارق ابوالعینین، اعضای هیئتمدیره فدراسیون فوتبال مصر، حضور داشتند.
