به گزارشافکارنیوز،ایوب خجسته گفت: در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ در ساعت ۷:۰۴ صبح روز پنجشنبه مبنی بر وقوع آتش سوزی و انفجار در پارکینگ یک منزل مسکونی در بلوار معلم مشهد، ستاد فرماندهی آتش نشانی مشهد نجاتگران و آتشنشانان ایستگاههای ۳۳ و۵ را به محل حادثه اعزام کرد.
وی با اشاره به حضور آتش نشانان در محل گفت: بررسیهای اولیه در محل حاکی از آن بود که به علت نامعلومی در پارکینگ یک منزل مسکونی دو طبقه که از آن به عنوان انباری استفاده میشد آتشسوزی رخ داده و وجود مقادیر زیادی مواد قابل اشتعال از جمله لوازم پلیاستر و رنگ منجر به انفجار در این محل شده است.
خجسته با بیان اینکه پدر خانواده در زمان وقوع حادثه در پارکینگ بود، گفت: متاسفانه این فرد به علت شدت آتش سوزی و انفجار جان خود را از دست داد و فرزند وی نیز که پیش از اطلاع به نیروهای امدادی قصد کمک به پدرش را داشت به علت انفجار ناگهانی به شدت مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
وی ادامه داد: آتش نشانان و نجاتگران سازمان به محض رسیدن به محل حادثه پس از قطع جریان برق و گاز منزل با اقدامات عملیاتی اقدام به اطفاء حریق کرده و پس از مدتی ضمن اطفاء کامل حریق از گسترش میزان خسارت و همچنین سرایت به اماکن مسکونی مجاور جلوگیری کردند.
به گفته وی جسد پدر خانواده نیز پس از بررسی های اولیه به دستوربازپرس ویژه قتل در اختیار عوامل انتظامی و قضایی قرار گرفت.
افسر نگهبان سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد به شهروندان توصیه کرد از نگهداری مواد قابل اشتعال و خطرناک مانند تینر و رنگ در انباری و پارکینگ خودداری کنند و در صورت لزوم استفاده از مواد قابل اشتعال حتماً محل باید دارای تهویه مناسب باشد.
خجسته درباره علت وقوع این حادثه نیز گفت: علت وقوع این حادثه توسط کارشناسان سازمان آتش نشانی در دست بررسی است.
            
                شناسه خبر:
                ۳۰۱۴۸۴
            
            
            
            
            
        
                        
        
        
        انفجار مرگبار پارکینگ خانه
افسر نگهبان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از وقوع انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در این شهر خبرداد.
        
                
                    
                
                ۰