‎محله ها محصول مردمانی هستند که در آن زندگی میکنند

با توجه به اینکه محله بخشی از خانه است، پس می توان گفت از اهمیت بالایی در فرهنگ شهرنشینی برخوردار است.

اخبار اجتماعی_ اداره محلات نیاز به نهادهای مردمی داردکه این نهادها وظیفه سامان دادن به محلات، تمهید و تدارک زیباسازی و بهینه‌سازی فضای محله ها، بررسی و شناخت کمبودها، نیازها و نارسایی‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، اقتصادی، رفاهی و عمرانی محله را بر عهده دارند.

در این خصوص به گفتگو‌ با نامزد این دوره از انتخابات آقای مسعود امرالهی در محله مبارک آباد و حسین آباد (هروی) منطقه ۴ شهرداری تهران نشستیم:

چرا موافق واگذاری اداره یک محله به مردم آن محله هستید؟

همانطور که مستحضرید تجربه اداره امور یک محله به مردم ساکن‌آن محله در بعضی از کشورها مانند فرانسه و بریتانیا موفقیت آمیز بوده و از این تجربیات میتوان الگوبرداری مناسب کرد و میتوان گفت با ماهیت اصلی شورایاری که صرفا جنبه شناسایی، نظارتی، مشورتی و همکاری دارد، میتوانیم محله هایی با نظم و سامان بیشتر و پس از آن شهرهایی با فضای آرامتر برای زندگی خود با کمک خود مردم بسازیم.

در واقع مردم و شورایاران را می‌توان دو کفه ترازو دانست که برای رسیدن به تعادل محلات تلاش می‌کنند.

 دغدغه اصلی و هدف مشخص برای کاندیدشدن در انتخابات شورایاری چه بوده است؟

 شهر از فرهنگ، تفکر، اخلاق و دانش مردمانش شکل می گیرد.

امروزه با وجود مشکلات مختلف که مردم با آنها دست و پنجه نرم میکنند، شورایاران میتوانند راه ارتباطی میان مردم و نهادهای بالادستی مثل شورای شهر جهت بازگو کردن مشکلات فضای زندگی ایشان باشند.این نهاد به دلیل غیر سیاسی و غیر متمرکز بودن میتواند اعتماد مردم را به خود جلب و به تدریج مشکلات و چالش های یک محله را رفع کند.

وظیفه یک شورایار از نظر شما چیست؟

 از نظر من یک شورایار باید کاملا محلی و بومی منطقه مورد نظر باشد. او باید از دل مردم و منتخب ایشان باشد تا باشرایط و رفتارهایشان آشنا و بر نظریاتشان تاثیر گذار باشد.

یک شورایار با‌ ایفای صحیح وظایف محوله با کمک مردم می‌تواند باعث ارتقای سطح کیفی محلات شود.

ارائه طرح و پیشنهاد از جانب یک شورایار میتواند در در راستای فراهم آوردن امکانات، گذران اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و گسترش مراکز تفریحی، ورزشی و هنری یا هماهنگی ستاد اجرایی در محل باشد.او همچنین با مشورت مردم میتواند نیاز‌ها و نارسایی‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، اقتصادی، رفاهی و عمرانی محله را شناسایی کرده و حلقه واصل میان مطالبات عمومی مردم و مدیران شهری باشد.