به کارگیری هکر‌ها در پلیس فتا صحت ندارد

سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ  با تاکید بر اینکه پلیس به حریم خصوصی افراد ورود نمی‌کند، اظهار کرد: پلیس فتا روزانه با رصد صفحات عمومی شبکه‌های اجتماعی که قابل دسترس همگان است، به شناسایی افرادی می‌پردازد که رفتارهایشان در قانون به عنوان جرم تلقی می‌شود. سپس پس از بررسی‌های تکمیلی پرونده را به مراجع مربوطه ارسال می‌کند.

اخبار اجتماعیوی درباره برخورد پلیس با عاملان بدحجابی در فضای مجازی افزود: مواردی مانند بدحجابی پس از شناسایی توسط پلیس فتا، روزانه به پلیس امنیت اخلاقی معرفی می‌شوند تا برخورد مناسب صورت گیرد.

سرهنگ کاظمی درباره برخورد با سلبریتی‌ها گفت: برای پلیس نوع فعالیت در صفحه و نوع محتوا مهم است نه شخصیت مشهور یا عادی. هر فردی که در فضای مجازی جرمی را مرتکب شود، طبق قانون با او برخورد می‌شود.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره شکایت سلبریتی‌ها از هکر‌ها ادامه داد: بررسی شکایت از هکر‌ها روزانه بخشی از کار پلیس فتا است. عده‌ای از سلبریتی‌ها ادعا می‌کنند که محتوای منتشر شده در صفحاتشان، بدون اجازه آن‌ها بوده؛ اینگونه موارد نیز توسط پلیس پیگیری می‌شوند و نام شاکیان نزد پلیس محفوظ است.

رئیس پلیس فتا تهران با بیان اینکه پلیس هیچوقت با مجرم‌ها همکاری نمی‌کند، گفت: هکر‌ها کسانی هستند که نفوذ غیر مجاز دارند، در نتیجه مجرم هستند. پلیس به اندازه‌ی نیاز خود، افسر پلیس متخصص و قابل اعتماد داشته و نیازی به استفاده از هکر‌ها ندارد.

وی درباره نقص سیستم پایا گفت: بررسی سامانه‌هایی مانند سامانه پایا به خدمات بانکی مربوط است و تنها در صورت شکایت افراد، پلیس به این مسئله ورود می‌کند؛ اما تاکنون گزارش شکایتی از این مسئله نداشته ایم.

سرهنگ کاظمی در پایان در توصیه‌ای به کاربران خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنیم برای در امان ماندن از حمله افراد سودجو، دسترسی به صفحات خود را در شبکه‌های اجتماعی برای سایرین محدود کرده و با بالابردن ضرایب امنیتی، اجازه ورود غریبه‌ها را به صفحه خود ندهند.