
منابع امنیتی مصر امروز (یکشنبه) از مرگ سه تن از اعضای هیئت قطری فعال در مذاکرات آتشبس غزه در پی یک حادثه رانندگی خبر دادند.این حادثه بامداد امروز در حدود ۵۰ کیلومتری شهر شرمالشیخ و در مسیر حرکت کاروان رسمی قطر به وقوع پیوست.
به گفته منابع آگاه، خودرو حامل اعضای هیئت قطری یکی از خودروهای دیپلماتیک همراه کاروان نخستوزیر و وزیر خارجه قطر، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، بود که در مسیر شرمالشیخ دچار سانحه شد.
در این حادثه، سه دیپلمات قطری شامل عبدالله بن غانم الخیارین، حسن الجابر و سعود بن ثامر آل ثانی جان باختند.منابع امنیتی افزودند که دو عضو دیگر این هیئت، عبدالله بن عیسی الکواری و محمد البوعینین، به شدت مجروح شدهاند و در وضعیت بحرانی به یکی از بیمارستانهای نزدیک محل حادثه منتقل و در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدهاند.
مقامهای مصری بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدند و ضمن آغاز تحقیقات، وزارت خارجه و سفارت قطر در قاهره را در جریان جزئیات سانحه قرار دادند.هیئت قطری از مهمترین طرفهای میانجی در روند مذاکرات آتشبس غزه به شمار میرود و قرار بود اعضای آن امروز در نشستی مشترک در شرمالشیخ برای اعلام توافق نهایی در خصوص توقف جنگ در غزه شرکت کنند.