برگزاری مراسم معارفه مدیر شبکه چهار سیما

در این مراسم مرتضی میرباقری معاون سیما، با اشاره به سوابق مدیریتی دکتر پورحسین در رسانه ملی از مساعی وی در اداره این شبکه قدردانی کرد.

معاون سیما، قائم مقام خود را چهره ای عملی، فرهنگی، باتجربه و انقلابی توصیف کرد و افزود: شبکه چهار سیما ماموریت دارد تا در برنامه های خود از یک سو هم راستا با مسایل مهم بنیادی فکری و نظری ارائه دهد و از سوی دیگر باید به فرهنگ حوزه عمومی نیز نیم نگاهی داشته باشد.

دکتر میرباقری با اشاره به جامعه مخاطب شبکه دانایی اضافه کرد: در هر مقطع که برنامه ها در شبکه چهار رونق گرفت، استقبال جامعه مخاطب در آن بی نظیر بود.

وی در پایان با اشاره به سوابق علمی و برنامه سازی دکتر معینی تاکید کرد: ورود مدیران جوان و خوش فکر به رسانه این امکان را می دهد تا به عرصه های تازه تری ورود کند. بحمدالله در جلساتی که با رئیس سازمان داشتیم نکات مهمی در زمینه ماموریت ها و برنامه های شبکه چهار مطرح شد و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد ارتقاء کیفی و کمی در برنامه های شبکه چهار باشیم.

دکتر رضا پورحسین، قائم مقام معاون سیما در این جلسه با ارائه گزارشی از روند فعالیت های شبکه چهار در زمینه تولید محتوای علمی، معرفتی، دینی و فرهنگی گفت: در دنیای امروز نمی توان علم را در محدوده دانشمندان، اندیشمندان و نخبگان جامعه محصور کرد. با چنین رویکردی نام شبکه چهار سیما از شبکه فرهیختگان به دانایی تغییر پیدا کرد. چرا که عصر امروز دوران دانایی است و همگان بر این باورند که علم و دانش باید به میان عموم مردم بازگردد.

دکتر پورحسین در ادامه تاکید کرد: ورود افکار و آرای مختلف به رسانه بهترین راهکار در ایجاد فضایی چند صدایی است. شبکه دانایی در طول این سالیان تلاش کرده تا با ایجاد فضای گفت و گوهای دوقطبی و چند قطبی قدم های مهمی در جهت خروج از تک صدایی ها بردارد.

وی با اشاره به دستاوردهای این شبکه در برنامه های موفق همچون همایش چهره های ماندگار، سال جهانی ریاضیات و... ظرفیت های این شبکه را در عمومی کردن علم و فرهنگ بی نظیر دانست.

در پایان این جلسه دکتر مسعود معینی با قدردانی از فرصت ایجاد شده خود را فرزند شبکه چهار معرفی کرد و گفت: این شبکه قابلیت های بسیاری از نظر فرم و محتوا دارد.

وی دانایی و خردورزی را به عنوان شعار جدید شبکه چهار اعلام کرد و افزود: امیدواریم با تجمیع فکر و علم در کنار توسعه علوم پایه، شاهد تحول و ارتقای علوم انسانی همچون فرهنگ و ادبیات باشیم.