روزگار سیاه سینما بعد از بازگشایی/ فروش ۵۰ میلیونی فیلمی پرستاره

شاید سال گذشته و پیش از شیوع بیماری کرونا حضور نام‌هایی همچون محسن کیایی، میلاد کی مرام و ترلان پروانه در یک فیلم سینمایی خبر از فروش چند میلیاردی اثر می‌داد، اما شیوع بیماری کرونا و تعطیلات طولانی مدت سالن‌های سینما تمامی معادلات گیشه را بر هم زده است.

اخبار فرهنگ و هنر - ستارگانی که روزگاری هر کدام برای فروش یک فیلم کافی بودند حال کنار هم نمی‌توانند باعث جذب مخاطب شوند، مخاطبی که با وجود بازگشایی سه ماهه سینما‌ها همچنان از حضور در سالن سینما سر باز می‌زند، ترس از بیماری کرونا از یک سو و اکران آثار بی کیفیت از سوی دیگر باعث شده تا سینما روزگار سیاهی را تجربه کند.

«تا ابد» نام فیلمی در ژانر اجتماعی است که علاوه بر محسن کیایی ، میلاد کی مرام و ترلان پروانه ، مهرداد صدیقیان و بهرنگ علوی را نیز در قامت بازیگر در خود می‌بینید، فیلمی که بعد از یک ماه اکران تنها ۵۰ میلیون تومان فروخته است، رقمی که بدون شک هزینه‌های رفت و آمد بازیگران در هنگام فیلمبرداری را هم برنگردانده است.

فیلم سینمایی «تا ابد» نخستین تجربه نویسندگی و کارگردانی «امید امین نگارشی» در عرصه سینما است، وی پیش از این در چند اثر محدود به عنوان مدیر فیلمبرداری حاضر بوده است، این فیلم آینده این کارگردان را بدون شک تحت الشعاع قرار می‌دهد و باید دید آِیا همچنان می‌تواند اثری نسبتا پرستاره را تولید کند یا خیر.

فیلم سینمایی « تا ابد » به کارگردانی «امید امین نگارشی» از جمله آثاری است که به تازگی وارد چرخه اکران شده و از ابتدای مرداد ماه تاکنون در حضرت فروش صد میلیون تومانی مانده است. 

محسن کیایی، مهرداد صدیقیان، بهرنگ علوی، ترلان پروانه و میلاد کی مرام از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند، با این وجود این تعداد از بازیگران نسبتا شناخته شده در سینما کمکی به گیشه فیلم سینمایی «تا ابد» نکرده است.

سینمای کشور در آستانه تعطیلی کامل است، شاید سالنهای سینما از تیر ماه سال جاری آغاز به کار کرده اند، اما جدول فروش به خوبی نشان می دهد که سینماگر و سینمادار هر دو در آستانه ورشکستگی دائم و همیشگی هستند، اتفاقی که به تعطیلی و تخریب بسیاری از سالنهای سینما منجر شده است. 

فیلم سینمایی «تا ابد» نمونه ای از خروارها فیلمی است که طی سه ماه گذشته اکران شده اما فروش خوبی نداشته اند، مخاطب سینمای امروز نشان داده که نه تنها برای آثار داخلی بلکه برای اکران آثار مطرح خارچی هم ارزشی قائل نمی شود، حال باید دید خانه سینما، وزارت ارشاد، سازمان سینمایی و نهادهای مربوطه تا چه موقع به سکوت خود در قبال وضعیت فعلی ادامه می دهند.