
حضور مداوم یاسین چوئکو بادیگارد در کنار زمین، بارها حاشیهساز شده، اما این بار ماجرا از مرز حاشیه فراتر رفت و به یک جنجال واقعی تبدیل شد؛ چراکه در جریان دیدار اینتر میامی مقابل اطلس در رقابتهای لیگز کاپ، چوکو با بازیکنان حریف درگیر شد.
بازی تا لحظات پایانی با نتیجه مساوی ۱-۱ پیش میرفت تا اینکه مارسلو ویگانت در دقیقه ۵+۹۰ گل پیروزیبخش اینتر میامی را به ثمر رساند و تیم مسی بازی را با برد به پایان رساند. بلافاصله پس از سوت پایان، بازیکنان اطلس که از اتفاقات پیش از گل ناراحت بودند، با عصبانیت به سمت مسی رفتند تا توضیح بخواهند.
پیش از آن، پس از تأیید گل ویگانت توسط VAR، مسی که دو پاس گل داده بود، بهجای شادی، رو به کوکارو، بازیکن اطلس کرد و با فریاد کنایهآمیز گفت: «بگیر، برو دنبال دومی!» این جمله که در ادامه تنشهای لفظی میان این دو در طول بازی بود، آتش درگیری را شعلهور کرد.
بازیکنان اطلس برای دفاع از همتیمیشان به سمت مسی هجوم بردند و بازیکنان اینتر میامی هم سعی کردند جلوی درگیری را بگیرند. اما در میان این تنشها، صحنهای غیرمنتظره رخ داد: یاسین چوکو، محافظ شخصی مسی، که تا آن لحظه کنار خط ایستاده بود، وارد زمین شد و به سمت بازیکنان اطلس رفت. در تصاویر ضبطشده مشخص است که چوکو با چند بازیکن درگیر شده و حتی یقه یکی از آنها را میگیرد تا او را از مسی دور کند.
این اتفاق واکنشهای زیادی در پی داشته و احتمالاً برای یاسین چوکو و شاید هم باشگاه اینتر میامی تبعاتی به دنبال خواهد داشت.