تعریف و تمجید حسین پاکدل از خانم کارگردان

سریال خاتون  به کارگردانی تینا پاکروان که یکی از مجموعه های پرمخاطب و جذاب نمایش خانگی بود به ایستگاه پایانی رسید.

آخرین قسمت این مجموعه دیدنی روز گذشته 15 فروردین منتشر شده و با مشخص شدن سرانجام بازیگران، پرونده آن برای همیشه بسته شد.

تینا پاکروان در اولین تجربه سریال سازی خود، داستان عاشقانه ای در بستر تاریخ را روایت کرد که با نقش آفرینی فوق‌العاده بازیگران، مخاطبان بسیاری جذب کرد.

حسین پاکدل بازیگر و مجری پیشکسوت کشورمان که همسر عاطفه رضوی بازیگر نقش قدرت در سریال خاتون نیز می باشد پس از پخش قسمت آخر این مجموعه، از تینا پاکروان تمجید کرد.

حسین پاکدل با انتشار عکسی در کنار تینا پاکروان در صفحه شخصی خود یادداشت کرد:

این قاب خاطره را گذاشتم تا پز بدهم به عالم و آدم. پز بدهم به دوستی با خالق خاتون.…

دستمریزاد تینا پاکروان هنرمند، خاتون تو تمام نشد.

تازه شروع شد. در ذهن و دل هر ایرانی.…

خدا قوت. دست تک‌تک عوامل دخیل در این اثر غرورانگیز را می‌بوسم.

تعریف و تمجید حسین پاکدل از خانم کارگردان

حسین پاکدل و تینا پاکروان کارگردان سریال خاتون

بیوگرافی حسین پاکدل
زمینه فعالیت: نمایش نامه نویس، کارگردان و مجری
زادروز:  ۱۳۳۸
محل تولد: اصفهان
همسر: عاطفه رضوی
فرزندان: صبا پاکدل

تعریف و تمجید حسین پاکدل از خانم کارگردان

 حسین پاکدل

حسین پاکدل ( متولد ۱۳۳۸ اصفهان) نویسنده، نمایشنامه نویس، مجری، تهیه کنننده و مدیر سابق شبکه صدا و سیما و کارگردان و هنرپیشه ایرانی است. او برادر مهدی پاکدل و مسعود پاکدل است. حسین پاکدل در سال های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۳، مدیریت پخش شبکه اول سیما را بر عهده داشت. همچنین مدیر دوره های دهم و یازدهم جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان بود.

وی چند وقتی هم مدیریت تئاتر شهر را بر عهده داشت. از کارهای وی میتوان نویسندگی و کارگردانی نمایش های حضرت والا و رقص زمین را نام برد.

حسین پاکدل

 عکس های حسین پاکدل

ورود به دنیای بازیگری
سال 1376 در فیلم یاس های وحشی به کارگردانی محسن محسنی نسب اولین بار بازیگری را جلوی دوربین تجربه کرد، بعد در مسافر ری 1379 و تفنگ سرپر هم بازی کرد

همسر حسین پاک دل
او با عاطفه رضوی ازدواج نموده و صاحب یک دختر به اسم صبا می باشند.

تعریف و تمجید حسین پاکدل از خانم کارگردان

حسین پاکدل و همسرش، عاطفه رضوی
 

بخشی از گفتگوی خواندنی حسین پاک دل و برادرش مهدی پاک دل
با توجه به تفاوت سن شما و از آنجا که مطابق معمول ژنتیکی و خانوادگی شما خیلی زود موها و محاسن تان هم سفید شد، آیا حسین آقا برای شما حالت پدرانه  داشت؟
- مهدی: صد در صد. دور از جان ایشان آری. این حالت بود. من خیلی جوان بودم که ما پدرمان را از دست دادیم. من آن درهنگام بیست سالم بود و برادرم مدام برایم یک تکیه گاه و حریم امن بعنوان اخوی بزرگتر بود که جای پدر را کاملاً برایم پر میکرد .

تعریف و تمجید حسین پاکدل از خانم کارگردان

تصاویر حسین پاکدل و برادرش مهدی پاکدل
 

عاطفه رضوی

دختر و همسر حسین پاکدل

آقای پاکدل. شما می خواستید دوست مهدی باشید یا اخوی بزرگتر یا حتی جانشین جایگاه پدر؟ بهرحال مهدی در جوانی پدر را از دست داد. شما کدامیک وجه را بیش تر دوست داشتید و در رفتارتان با وی مد نظر داشتید؟
- حسین:من به این چیزها فکر نمی کردم. مهدی خود می داند که من به درک لحظه بیش تر اهمیت می دادم و می دهم. گاهی اوقات به وی می گفتم مهدی کجایی؟ یک جایی هم‌دیگر را ببینیم. اگر می دیدمش می گفتم خب، دیدمت. هر چند که از دیدنت سیر نمی شوم ولی می دانم کار داری. برو، در حدی که هم‌دیگر را چند لحظه ببینیم و از دیدن هم لذت ببریم برای من کفایت داشت و دارد. در روزگاری که آدم ها در کنار هم هستند ولی هم‌دیگر را نمی بینند، یعنی آن قدر مشغله های مصنوعی به وجود آمده است که آدم ها از دیدن هم غافلند.

خیلی نمی خواهم وارد مسئله توسعه رسانه ها بشوم. مسئله دیدن صرفا همین نگاه کردن نیست بلکه مسئله جذب مطرح است. خود مهدی می داند، من هنگامی که نگاهش می کنم گویی وی را اسکن می کنم و گویی می نوشم مهدی را. یعنی با چشمم می خورمش. برایم، اینقدر دیدن وی لذتبخش است.

مدام هنگامی که می بینمش میگویم خدایا، آیا فردا هم می بینمش. ان شاءالله همیشه سلامت باشد و منظورم این نیست که می ترسم خدای ناکرده برای وی اتفاقی بیفتد بلکه این مسئله متقابل است و با خودم میگویم که آیا من فردا هم این چشم را دارم که وی را سیر ببینم. کار جهان که حساب و کتاب ندارد. احتمالا از این در رفتم بیرون و چشمم اسیب دید. دلم می خواهد تا چشمم کار میکند ، ببینمش. فقط مهدی نیست و این حالت برای تمامی نزدیکان و دوستانم هم هست.

اما طبیعتا آدم به همه که به یک نسبت محبّت ندارد. محبّت ها متمایز است. نکته دیگر این است که حسن برادری این است که تو بی توقع محبّت داری و فکر نمی کنی که هنگامی که من عاشق مهدی هستم بنابراین مهدی هم باید عاشق من باشد. نه، عشق برادری خدای گونه است. خدا هیچ وقت سر بندگانش منت نمی گذارد و اما من می دانم این حس در مهدی هم موجود است .

حسین پاکدل و دخترش

 حسین پاکدل و دخترش


رابطه شما در خصوص مسایل زندگی و ورود به مسایل زندگی چطور بود؟ به عنوان مثال بعنوان براد ر بزرگتر آیا در خصوص مسائلی مانند ازدواج یا مسائلی از این دست توقع داشتید یا دارید که با شما مشورت کند؟ آیا در خصوص انتخاب هایش در تئاتر یا سینما هم با شما مشورت می کنند؟
- حسین:من هیچ وقت در شرایطی نبودم که بخواهم تعیین تکلیف کنم. درصورتی که جایی لازم دید با من مشورت کرد و من هم نظرم را گفتم. این اما دو طرفه است و خیلی اوقات من احتیاج به مشورت مهدی داشتم و دارم. به وی زنگ می زدم یا درصورتی که جایی هم‌دیگر را می دیدیم با وی در مورد هر موضوعی که داشتم صحبت کردم و نظرش را گرفتم. ما کارهای مشترک زیادی هم با هم کردیم، هم تئاتر و هم کارهای دیگر.

فعالیت های هنری حسین پاکدل
تئاتر
- بازی در تئاتر کلنل؛ تهران؛ ۱۳۹۶( سالار عقیلی قطعه ای موسیقی با همین نام برای این تئاتر منتشر نمود)
- نویسندگی و کارگردانی حضرت والا
- نویسندگی و کارگردانی رقص زمین
- نویسندگی و کارگردانی سمفونی درد
- نویسندگی نمایش نامه دکتر نون( به کارگردانی هادی مرزبان) برداشتی از رمان نوشتهٔ شهرام رحیمیان
- نویسندگی نمایش نامه پروانه های آسیایی( به کارگردانی محمد حاتمی) با نگاهِ آزاد به رمان تنهایی پرهیاهو اثر بهومیل هرابال


- کارگردانی نمایش' کابوس حضرت اشرف'
- نویسندگی نمایش نامه« پروانه های آسیایی»( محمد حاتمی) تهران، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۵


سینما و تلویزیون
- بازیگری در مانکن( ۱۳۹۷)
- بازیگری در دیدن این فیلم جرم است!( ۱۳۹۷)
- بازیگری در از یادها رفته( ۱۳۹۶)
- بازیگری در عالیجناب( ۱۳۹۶)
- بازیگری در استیگمات( ۱۳۹۶)
- بازیگری در پشت دیوار سکوت( ۱۳۹۵)
- بازیگری در خوب، بد، جلف( ۱۳۹۵)
- بازیگری در خانه کاغذی( ۱۳۹۵)
- بازیگری در لانتوری( ۱۳۹۴)
- بازیگری در آزادی مشروط( ۱۳۹۲)
- بازیگری در برف روی کاج ها( ۱۳۹۰)
- بازیگری در مسافر ری( ۱۳۷۹)
- بازیگری در یاس های وحشی( ۱۳۷۶)
- نویسندگی فیلمنامه سریال دکتر حسابی
- نویسندگی فیلمنامه همسایه ها