میثاق علمای شیعه پاکستان با رهبر انقلاب و محکومیت تهدیدات ترامپ

 مجلس علمای مکتب اهل بیت علیهم‌السلام در پاکستان که متشکل از روحانیون برجسته و روسای حوزه‌های علمیه شیعه این کشور است، امروز به ریاست علامه سید حسنین عباس گردیزی با صدور بیانیه‌ای، ضمن تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی، اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران و رهبر انقلاب را به شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: ایالات متحده تحت ریاست دونالد ترامپ به تهدیدی جدی برای صلح جهانی تبدیل شده و اظهارات اخیر وی علیه جمهوری اسلامی ایران و نیز مواضع تحریک‌آمیز نسبت به رهبر معظم انقلاب اسلامی، اقدامی تنش‌زا و غیرمسئولانه است.

مجلس علمای مکتب اهل بیت در ادامه تاکید کرد: هرگونه تلاش برای آسیب رساندن به حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای و یا تعرض به جمهوری اسلامی ایران، اقدامی جنگی از سوی ایالات متحده تلقی خواهد شد.

علامه گردیزی رئیس این مجلس نیز در اظهاراتی با تاکید بر اینکه چنین رویکردهایی تهدیدی برای صلح و ثبات منطقه و جهان است، گفت: اینگونه مواضع نه تنها با قوانین بین‌المللی در تعارض است بلکه به تشدید تنش‌ها و بی‌ثباتی در منطقه دامن می‌زند.

وی افزود: علمای این مجمع در پاکستان به صورت متحد بر حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید دارند و هرگونه اقدام علیه ایشان را اقدامی غیرقابل قبول می‌دانند.

در ادامه بیانیه آمده است: اعضای مجلس علمای مکتب اهل بیت تاکید می‌کنند که از مسیرهای مسالمت‌آمیز، قانونی و دیپلماتیک برای دفاع از حرمت و امنیت رهبر معنوی جهان اسلام پیگیری خواهند کرد و برای افکار عمومی جهان روشن خواهند ساخت که تهدید علیه رهبران مذهبی امری غیرقابل پذیرش است.

این مجمع همچنین از سازمان ملل متحد و نهادهای بین‌المللی حقوق بشر خواست تا نسبت به لفاظی‌های تحریک‌آمیز و تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان دهند و نقش خود را در تامین صلح و ثبات منطقه ایفا کنند.

هفته گذشته نیز پیروان انقلاب اسلامی در پاکستان به ویژه در شهرهای اسکردو و پاراچنار ضمن ابراز همبستگی با ملت ایران، حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده و با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید عهد کردند.