موزه ای که پس از افتتاح تعطیل شد

علیزاده با ابراز تاسف از اقدام عجولانه جمعیت هلال احمر برای افتتاح این موزه در مراحل پایانی مرمت افزود: طبق تفاهمنامه اولیه که با هلال‌احمر داشتیم مقرر شد، اداره این موزه با تشکیل هیئت امنایی با حضور شهرداری صورت بگیرد، همچنین پیشنهاد شد که شهرداری هزینه‌های جاری موزه را بر عهده بگیرد که البته هلال احمر این موضوع را نپذیرفت.

مدیرعامل سازمان زیباسازی گفت: همچنین  حضور کارشناسان سازمان زیباسازی برای ارائه ساز و کار اداره و برنامه ریزی سالیانه و حتی حفظ و نگهداشت موزه هم جزء تفاهم‌نامه بود که از سوی هلال احمر نادیده گرفته شد.

علیزاده با بیان اینکه در دنیا شهرداری‌ها به طور مستقیم در اداره موزه‌های شهر نقش دارند، تصریح کرد: مالکیت این موزه از آن هلال احمر است، اما موضوع راه اندازی و بهره برداری به عنوان نقطه مهم شهری برای استفاده شهروندان بسیار حائز اهمیت است که برخلاف تفاهم اولیه، هلال احمر بلافاصله پس از افتتاح، موزه را تحویل گرفت اما درب‌های آن همچنان به روی مردم  بسته ماند.

وی ادامه داد: هلال احمر نشان داد در 20 سال گذشته قدرت و توانایی اداره این موزه را در ساز و کار اداری خود ندارد، در غیر این صورت در این مدت به محل تجمع کارتن خواب‌ها تبدیل نمی شد. نگرانی ما این است که موزه صنعتی با هزینه‌ای بیش از 3 میلیارد تومانی مرمت و بازسازی از سوی شهرداری دوباره به وضع سابق بازگردد و مردم از دسترسی به چنین اماکن ارزشمندی محروم بمانند.

به گزارش شهرنوشت، علیزاده در پایان گفت: با توجه به تجربه های متعدد، شهرداری می‌تواند در بهره برداری، برنامه ریزی، نگهداشت و جذب گردشگری به این موزه ارزشمند کمک کند.