به گزارش فارس، روز ۲ آذر سال ۸۹، دختر جوانی با حضور در دادسرای جنایی تهران، مدعی شد که چند روز قبل از سوی سرنشینان یک خودرو ربوده شده و بعد از اینکه او را به حوالی تهران بردند، مورد آزار و اذیت قرار دادند.

با توجه به حساسیت موضوع، رسیدگی به پرونده در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت تا اینکه مدتی بعد و با توجه به چهره‌نگاری‌های انجام شده از سوی دختر جوان، تعدادی از متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

بعد از اینکه دختر جوان توانست تمام متهمان را شناسایی کند، متهمان نیز لب به اعتراف گشودند و مدعی شدند که بعد از سرقت و زورگیری از چند مرد، اقدام به ربودن این دختر جوان کرده‌اند.

یکی از متهمان گفت: شب حادثه با استفاده از سلاح قلابی اقدام به سرقت لپ‌تاپ، پول نقد و اموال چند مرد کردیم؛ بعد از آن، با استفاده از خودرویی که صبح حادثه از منطقه نیاوران ربوده بودیم، دختر جوانی را به بهانه اینکه پوشش نامناسبی دارد ربودیم و خودمان را هم بسیجی معرفی کردیم.

دختر جوان درباره نحوه ربوده شدن خود توسط متهمان گفت: بعد از اینکه مرا ربودند، به ساختمان مخروبه‌ای در حاشیه تهران بردند و ۳ روز در آنجا مرا نگه داشتند و بعد از اینکه ۴ نفر از آنها مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند، رهایم کردند.

با کامل شدن تحقیقات، پرونده به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد که در تاریخ ۱۷ بهمن سال گذشته، آخرین جلسه دادگاه در شعبه ۷۷ و به ریاست قاضی اکبر ساعی برگزار شد.

دختر جوان، بعد از اینکه تمام متهمان را شناسایی کرد، مدعی شد که فقط یک نفر از آنها، وی را مورد آزار و اذیت قرار نداده است.

متهمان نیز با انکار اتهام آزار و اذیت شاکی، مدعی بودند که دختر جوان در کار قاچاق و عرضه مواد مخدر مخصوصاً شیشه بوده است و به خاطر مشکلاتی که در این زمینه با آن‌ها داشته است، او را ربوده‌اند.

البته این ادعا از سوی قضات دادگاه به دلیل اینکه اثبات نشد، رد شد. این ادعای متهمان در حالی بود که در پرونده آنها، اتهاماتی مانند ایجاد رعب و وحشت، درگیری با مأموران پلیس و همچنین حمله به کیوسک‌ ناجا وجود دارد.

بعد از اتمام اظهارات متهمان، قاضی اکبر ساعی ختم جلسه را اعلام و صدور حکم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موکول کرد.

صبح روز ۲۶ بهمن ۸۹ حکم متهمان این پرونده از سوی قضات این شعبه به شرح ذیل صادر شد:

۱ _ ۳ نفر از متهمان به خاطر تجاوز به عنف به اعدام محکوم شدند. ۲ _ این سه متهم به خاطر شرکت در آدم‌ربایی به ۱۰ سال حبس محکوم شدند. همچنین متهمان به خاطر سرقت اموال و خودرو شاکیان به ۴ سال حبس و ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شدند. ۳ _ متهمان به خاطر جعل عنوان مأمور و بسیج به تحمل یک‌سال حبس محکوم شدند. ۴ _ ۲ نفر از متهمان به خاطر نگهداری موادمخدر به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شدند و پرونده این افراد به اتهام حمله به مأموران و کیوسک پلیس برای رسیدگی به دادگاه انقلاب ارسال شد.

با اعتراض متهمان به رأی صادره پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارجاع داده شد که قضات دیوان بعد از بررسی پرونده و مشورت حکم صادره را نقض و این بار برای رسیدگی به شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران ارسال کردند.

خودکشی متهم اصلی پرونده در زندان

این در حالی بود که در مدت زمان اعتراض متهمان به رأی صادره تا زمان رسیدگی در دیوان عالی کشور و بازگشت مجدد به دادگاه کیفری، نادر متهم اصلی این پرونده در زندان به زندگی خود خاتمه داد.

صبح امروز جلسه محاکمه مجدد متهم در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران، به ریاست قاضی نورالله عزیزمحمدی برگزار شد و نماینده دادستان نیز خواستار مجازات متهمان پرونده شد.

شاکی نیامد، متهمان انکار کردند

دختر جوان که شاکی پرونده بود امروز در دادگاه و جلسه محاکمه حاضر نشد و متهمان نیز با حضور در جایگاه مدعی شدند که غیر از اتهام تجاوز، همه اتهامات از جمله آدم‌ربایی، سرقت، حمله به مأموران پلیس و ایجاد شرارت را قبول دارند.

بعد از اظهارات این متهمان، قاضی عزیزمحمدی ختم جلسه را اعلام و صدور حکم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موکول کرد.