هشدار به ترامپ؛ از اقدامات ایران در تنگه هرمز حمایت می کنیم

به نقل از پایگاه خبری ۲۶ سپتامبر یمن، وزارت امور خارجه یمن در بیانیه‌ای تاکید که تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و دزدی دریایی آمریکا در دریای عمان، جهان را مجبور به پرداخت هزینه سنگینی کرده که در اختلال در زنجیره‌های تامین و حمل و نقل دریایی و افزایش هزینه‌های حمل و نقل و قیمت انرژی و مواد غذایی آشکار شده است.

وزارت امور خارجه یمن، دزدی دریایی آمریکا در دریای عمان و حملات به کشتی‌های تجاری ایرانی و بازداشت خدمه آنها را محکوم کرد و این اقدام را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و آزادی دریانوردی دانست.

این بیانیه همچنین اقدامات ایران در تنگه هرمز و حق کشورها برای دفاع از خود و محدود کردن کشتیرانی در آب‌های سرزمینی خود برای مقابله با تهدیدات امنیتی را قانونی دانست و تاکید کرد که تنها راه حل وضعیت تنگه هرمز در پرداختن به ریشه‌های تجاوز آمریکایی - اسرائیلی علیه جمهوری اسلامی ایران است.

وزارت خاجه یمن به برخی فرصت‌طلبان خارج از منطقه نسبت به انجام هرگونه اقدامی که اوضاع را پیچیده‌تر کند و به زنجیره‌های تامین، قیمت انرژی و اقتصاد جهانی که در حال حاضر در نتیجه وحشی‌گری ترامپ جنایتکار و شرکای صهیونیستی او، متضرضر شده است، آسیب جدی وارد کند، هشدار داد.

این بیانیه با قدردانی از تلاش‌های میانجیگری پاکستان برای پایان دادن به تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران تاکید کرد که یمن در مورد حملات جاری به ایران، لبنان و فلسطین بی‌طرف نیست و موضع صنعا در این زمینه، روشن، علنی و بدون ابهام است.